Imi dau seama cum te simti, am trecut si eu prin asta si stiu cum este. Trebuie sa fi tare si sa treci peste momentele astea, daca relatia dintre tatal tau si mama ta nu mai merge cel mai bine este sa divorteze, poate este greu pentru tine cum a fost si pentru mine, mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc ca parintii mei sunt divortati dar nu am avut de ales. Sfatul meu este sa ramai alaturi de mama ta, sa o ajuti sa treaca peste toate greutatile si sa o incurajezi sa nu o lasi niciodata singura, sa fi de partea ei. Si inca ceva, nu te lasa influentata de problemele astea ca poate sa-ti afecteze scoala. Trebuie sa te gandesti ca de tine depinde viitorul tau, sa te tii de studii ca sa poti sa devii ceva in viata. Eu iti urez mult succes si sa treci cu bine de asta!
Decat sa suporti tipete, cearta tot timpul poate ca ar fi mai bine ca mama ta sa se desparta de el daca nu mai exista o alta cale de intelegere intre ei. Stiu ca nu este placut sa nu ai o famile completa. Dar crd ca divortul e cea mai buna solutie.Eu iti urez succes, si ai incredere ca toate problemele se vor rezolva.`
Incurajeaz-o pe mama ta sa divorteze de tatal tau sau macar sa plecati undeva, sa nu mai stati cu el. E mai bine asa decat sa stai toti trei sub acelasi acoperis, crede-ma. Poate mama ta nu are putere, crede ca e mai bine pentru tine sa nu se desparta de el. dar tu spune-i ca suferi, ca te afecteaza foarte mult ce se intampla intre ei si ca nu mai suporti. Stai de vorba cu mama ta si puteti ajunge la o solutie buna! Daca vrei poti sta de vorba si cu tatal tau, spunandu-i acelasi lucru si lui. Daca nu e dispus sa se schimbe pentru tine ca esti fiica lui, trebuie sa plecati, nu mai stati cu el, nu se merita.
Offf... e foarte grav si urat ca un barbat sa faca asa ceva! discurta deschis cu el si daca nu se rezolva incurajeaz-o pe mama ta se divorteze pentru ca asa e cel mai bine! bafta!