"Particip anul asta la o etapa nationala"..."nu stiu materia respectiva foarte bine". Chestiile astea chiar nu se leaga. Daca nu stiai foarte bine materia nu ajungeai pana acolo. Serios, etapa nationala inseamna ca esti una dintre cele mai bune din tara, oricat ai lua, nu ai cum sa iti dezamagesti profesorii.
O luna nu e chiar asa putin timp.Incearca sa iti faci un program, sa iti imparti materia pe care o ai de invatat pe zile. Ar fi bine sa inveti cate putin in fiecacre zi.
Apropo, la ce materie?
Nu prea am avut concurenta, iar judetul meu a primit 5 locuri pentru nationala, iar eu am fost a 5-a in clasament(a treia din seniori, olimpiada asta nedesfasurandu-se pe clase ci pe categorii, senior sau junior) deci doar din simplul noroc am ajuns la nationala.Am avut un punctaj de 11 din 30, ceea ce e destul de mic si demonstreaza ca nu stiu prea multe.
O sa incerc ideea ta cu programul, sper sa ma aduc cat de cat pe linia de plutire.
Particip la olimpiada de astronomie si astrofizica, materie care nu se mai preda in scoli, dar care cere sa stiu notiuni precum logaritmii pe care-i invat la scoala de abia la anul.
Rezolva subiectele ce s-au dat in anii trecuti. daca stii sa le faci, e ok.
putini ajung in etapa nationala.numai faptul ca ai ajuns pana aici este o onoare mare pentru scoala ta.
Eu am mai participat, si mi-a placut foarte mult.A fost o ocazie sa intalnesc oameni noi cu aceleasi interese.
Nu ai cum sa ajungi la nationala daca nu stii materia.
Rezolva subiecte din anii anteriori, si unde nu stii, intreaba profesorul.
Oare ma puteti ajuta si pe mine cu intrebarile mele?