| liniutza a întrebat:

Pasii sarutului. Funda Ms!

Răspuns Câştigător
| Narcys21 a răspuns:

Mai intai, il privesti in ochi, inchizi ochii, te apropii, deschizi gura, vi l-e uniti, masezi cu limba ta pe a partenerului

16 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poftim laughing?

| liniutza explică (pentru floresdemayo):

Smishno ashai?

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru floresdemayo):

Eu cred că nu ar vrea să cioplească greșit in piatra vie a emoțiilor unei persoane, și dorește ca totul să fie perfect modelat, să nu rănească buze...
Greu...

| Narcys21 a răspuns (pentru liniutza):

Mersi mult

| floresdemayo a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Atunci îi trebuie meditator, ăsta e lucru serios...Nu de alta, dar să nu provoace "cutremure" (ori, dezastre naturale laughing ) căci cioplind greșit... riscă prăvăliri rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru floresdemayo):

Vezi,d-aia l-a facut D-zeu la inceput pe Adam.Sa-i fie si meditator Evei.

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

DA! A știut Dumnezeu ce face! E mai hazliu când o Evă preia conducerea și-l devansează pe Adam laughing.

Cred ca exista o explicatie.Din marul cunoasterii, Adam nu a ramas, poate, decat cu cotorul.Gandesc ca asta este si motivatia raspunsului dat lui D-zeu (o mostra de lasitate):"Femeia pe care mi-ai dat-o ca sa fie langa mine, ea mi-a dat din pom si am mancat"

Deci, Adam a rămas doar cu... "cotorul" laughing? Îmi place că azi ești pus pe glume.

Incerc si eu sa mai glumesc, intrucat atunci cand caut sa fiu serios prin raspunsuri sau intrebari puse la alte capitole, primesc numai raspunsuri care ma intristeaza.

Păcat, unii ori nu stiu aprecia un răspuns, ori îl tratează cu indiferență, ori răspund cu vulgaritate, ori întristează prin insulte... ori nu pot purta un dialog civilizat. Ce să mai zic, știi vorba... "mare e grădina lui Dumnezeu!" I-a adunat pe toti.
Dar mi-a plăcut enorm faza cu cotorul... (ca si "urarea" aia, stii tu care)

Am intarziat cu un raspuns, nu atat din cauza lui Radu Banciu (b1),singurul program TV pe care-l uraresc cu placere, cat pentru a ma dumiri de ce ai vrut sa spui prin urarea aia pusa intre " ".La inceput am crezut ca varsta a inceput sa-si arate coltii (adica sa uit de la mana pan-la gura) si atunci mi-am luat toate raspunsurile la puricat. N-am gasit nimic care sa semene a "urare", mai ales ca nu ti-am raspuns (mai precis m-am bagat in vorba), numai de 2 ori (14.02.17:06 si 17.02.16.28).Asa ca, ori tu ma confunzi cu un alt "urator", ori..zau nu stiu ce sa spun sa nu gresesc.Asa ca, daca nu cer pr mult, lamureste-ma.

Am devenit pentru tine un fel de paria, in momentul in care te-am intrebat de acea "urare" si nu stiu de ce? Daca am gresit cu ceva, spune-mi macar cu ce (chiar indirect)Te asigur ca voi itelege.Nu concep sa nu inteleg oameni inteligenti.Macar spune-mi, nu vreau sa dialogam si gata, te inteleg.

Te înșeli în afirmații, dialogurile cu oamenii drăguți îmi fac întotdeauna plăcere. Te aștept să mai reviiwinking.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu exista asa ceva.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

"După aceea se sărută de numărate ori cubul...cu gura ta, cu gura altora
şi mai ales cu gura infantei."
Dar vezi că perfecțiunea este imperfectă în ochii celorlalți, deci de-aș sfătui să nu sfărâmi buzele cu dalta, în caz că vrei ca totul să fie perfect, pe placul tuturor...