Indiferent de cati ani avem, in fiecare dimineata fiecare dintre noi da nas in nas cu o sarcina casnica: facutul patului. Stim ca aici opiniile sunt impartite: unii adora sa-si inceapa ziua in ordine, intr-o camera in care totul e pus la punct; altii nu stiu cum sa scape mai repede si sa se asigure ca nu tipa nimeni la ei.
Pentru aceasta ultima categorie mai nepreocupata de aspectul asternuturilor, un producator spaniol de mobila a facut primul pat automat care se aranjeaza singur. Daca este selectat modul automat, in doar 50 de secunde, totul revine la locul lui, dupa cum puteti vedea si in filmuletul de mai jos:
Noi ne-am convins deja ca avem nevoie de un pat cu asemenea superputeri. Pe voi v-ar incanta?
Alexandra - TPU
Eu pot sa mi-l fac singur dar mi-ar placea sa am un robot care face mancare (ciorba si felu 2) daca ii las ingredientele necesare.
O idee genială cu patul care se arânjează singur, aşa nu mai depune nimeni nu efort. Visăm la el, dar păcat că visele nu devin realitate...
Ohoho ar fi chiar drăguţ, având în vedere că oricum nu mi-l prea fac dimineaţa, dar mă mai scuteşte şi el de ţipetele mamei.
Mi-ar placea un asemenea pat, chiar daca mi-l fac mereu cand ma trezesc dimineata.
Bit.ch please! Patul meu canta la chitara, da cu aspiratorul si mai face si cartofi prajiti, ce stiti voi...
In general oamenii cauta sa faca cate mai putine in viata, de lene. De aia se si insoara.
Mama dar ce idei clare ai, cu putine aberatii da. Tu vrei sa te insori sau nu?
De ce sa te incante?
La prima vedere pare un miracol, dar, daca luam in calcul absolut tot, uitam de eforturile care trebuie depuse zilnic, iar daca omul descopera ceva, continue sa descopere in continuare (de exemplu: roboti care fac de mancare, aspira etc.)
Poate par lucruri banale, dar, incet, incet, vom ajunge sa nu mai facem nimic si sa ne miram ce nesanatosi vom fi.
Fain patul dar eu nu as avea nevoie de asa ceva pentru ca cine vine in camera ta sa-ti verifice patul? Si nu mi se pare greu sa iau patura si sa o pun langa perne.
Mi-as dori sa am si eu un astfel de pat.Nu as mai fi nevoita ca seara sa il intind iar dimineata sa stau jumatate de ora sa il strang
Din acelasi motiv pentru care te stergi dupa ce te duci la toaleta.