Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Aprilie 2025 sunt:
În ce lună se coc pepenii galbeni?
Salutare! Am făcut cont- ul pe TPU pentru această întrebare. Am o poveste destul de lungă și trebuie citită până la capăt. Scuze! Păi … Eu sunt șofer de camion prin Europa și stau mai mult...? (mai mult)
Hei, mama s- a țăcănit, acuză un jurist și un avocat cum ca ar fi făcut o să semneze niște acte goale, și ca se folosesc de semnătura ei, a fost chemată intr- un parc să semneze niște ...? (mai mult)
Un restaurant din constanta care are în meniu tort de fistic și pizza mâncare bună?
Pun aceasta intrebare din pura curiozitate si vreau sa va zic ca nu este niciun raspuns corect sau gresit la ea. Daca sa zicem ca vi s- ar oferi ocazia sa traiti intr- o societate in care, in limitele...? (mai mult)
S-a aplicat legea aceea de poluare a masinilor? Stiu ca este o taxa nesimtita de 1800 lei
Am pus o întrebare la alta categorie si un tip, probabil frustrat de conținutul acesteia, sau poate i- am atins tipului o coarda sensibila, a început sa ma jignească foarte urat, pe considerentul...? (mai mult)
De ce văd adesea ca o prefăcătorie ceea ce fac unele asociații de voluntariat? De ce am o părere greșită despre multe cupluri care studiază teologia și zâmbesc și par primitori dar în același...? (mai mult)
Caut fete pentru snapchat sa vorbim lăsați aici snap ul și va adaug eu
Am o întrebare: cum o cheamă pe doamna care vorbește pe fundal, când se prezintă știrile de pe antena 1? Nu ma refer nici la prezentatori, nici la reporteri, ci la persoana din spatele imaginilor....? (mai mult)
Fusese Victor Ponta la Știrile ProTv, iar Andreea Esca l-a întrebat dacă nu e rușine să candideze. Ce părere aveți de întrebare? :))
Dacă unei persoane i se elimina canalul de YouTube deoarece nu a respectat regulile comunității YouTube, nu ar fi corect sa nu își mai poate face alt canal câteva luni?
Buna. Din ce cauza sunt bârfit de atâția oameni și denigrat? De când am atacuri de panica pe strada, anxietate sociala severa și tremur si par speriat pe strada unii tot mă defăimează și bârfesc!...? (mai mult)
Am o dilemă: de ce oamenii săraci cărora nu le place munca sunt jigniți și arătați cu degetul, iar bogații planetei, cărora nu le place munca, sunt considerați un exemplu? Și, să fim serioși,...? (mai mult)
Credeti ca omenirea ar deveni mai puternica si am trai mai bine daca am vorbi cu totii o singura limba?
Ce mai stiti despre miscarea "Delfinul" care a fost in Romania acum vreo 20 de ani. I-au gasit pe responsabili?
Va cumpăra vreodată Disney studioul Warner, Lionsgate sau Paramount Pictures! Pare ca a mers cu 20th Century Fox? De ce nu ar încearca sa cumpere un alt gigant din Hollywood?
Bună,dacă soțul meu are o firmă pe agricultură și plătește la stat impozit etc dar nu e angajat el ar putea să ia indemnizație creștere copil?
Hei, voi ce faceți contraplictiselii, mai ales când nici nu puteți să vă mișcati prea bine, că aveți corpul inflamat sau sunteți răciți și nu vă puteți deplasa prea mult sau nu vă puteți...? (mai mult)
Hei, TPU, există cursuri pentru artkraft și învățarea de cât mai multe tehnici de genul (tipuri de lipiri, împăturiri, tipuri de modelaj, tipuri de asanmblări și tot felul de drăcii de...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva cum aflu tipul panoului la un tv QE55QN90DATXXH?
De la ce varsta este normal sa ai iubit/ iubita? De ce parintii nu doresc ca copii lor sa aiba un/o iubit/a.
In cat timp își poate face efectul ceaiul de rozmarin pentru grăbirea menstruației și câte ceaiuri ar trebui sa beau
Bună seara utilizatori TPU! Din ce județ sunteți, ce lucrați și ce părere aveți vizavi de locul de muncă(vă place, sunteți mulțumiți)? Eu sunt din județul Arad, momentan lucrez în construcții(deloc...? (mai mult)
Bună seara! Masterul se poate da și la alte discipline nu numai la facultatea pe care ai facut- o? O fată a făcut facultatea de litere și este la master la comunicare și mi- a zis ca daca dorea putea...? (mai mult)
Care dintre spray- urile victoria secret l- ati recomanda? Am inteles ca persista toate la fel, este adevarat? Care miroase cel mai bine dupa punctul vostru de vedere? Unde il pot gasi in magazin fizic?...? (mai mult)
Ce cadouri vor soțiile/iubitele voastre de obicei de ziua lor? Le cumpărați voi să le faceți surpriză, știți ce ar vrea sau trebuie să vă zică? De obicei, ce cadou faceți?
Dupa cate secunde suntem costienti din momentul in care ne-am trezit?
Bună Ziua. Daca eu pun alarma la tel.sa sune la 3si 20, avand în vedere ca în această noapte se dă ora înainte deci ora 3 nu mai este, la ce oră va suna alarma?
Cum pot lua contact cu Temu ca să le spun să-mi prelungească termenul de livrare?! Sau măcar ca să-mi dea banii înapoi pe coletele returnate.
Hei, TPU, dacă mi- a venit un colet de la Temu, dar eu am ajuns la un sfert de oră după data de expirare, ce pot face ca să primesc coletul?! Îmi spune că codul a expirat și nu pot accesa cutia...? (mai mult)
Am vazut azi ceva ce m- a ingrozit. Un adolescent a deschis o sticla de suc cu dintii. Adica capacul acela din metal de la sticla. Chiar face cineva asa ceva? Voi faceti asta? Daca da, de ce? Este extrem...? (mai mult)
Buna. Ce masuri de "protectie" pot lua in casa? De o perioada am pe cineva care doreste sa imi faca rau. Stiu motivul, ne cunoastem, insa nu am destule dovezi pentru a cere un ordin de protectie. Usile...? (mai mult)
Bună! Am luat contraceptive karissa timp de 4 ani. Pe 16 feb am luat ultima pilula le.am intrerupt. De pe 20 pana pe 23 feb am avut cm. Luna aceasta trebuia sa îmi vina pe 20, asta este a 8a zi de ...? (mai mult)
Hei, TPU, de ce toată lumea pune accent pe se*ualitate și că tot ce "nu reușește omul" pe alte planuri sau chiar că dacă dezvolți boli psihice e o lipsă a activității se*uale?! La fel cum...? (mai mult)
Salut, deci am facut un cont cu buletinul tatalui meu, am pierdut niste bani si in gluma le- am zis la astia de la betano ca sunt amarat(ma gandeam ca poate o sa imi dea banii inapoi sau ceva), dar mi-...? (mai mult)
Salut, am facut un cont pe betano de pe buletinul tatalui, ideea e ca am castigat castigat bani fara sa fac niciunul, dupa am pus un bilet si nu mina iesit, apoi le am spus asa in gluma la cei de la ...? (mai mult)
Bună seara TPU sincer am o întrebare ciudată cum o considerați voi, Când apune soarele la ora de vară? dacă e primăvară se va întuneca tot pe la ora 19- 20? Sau mai târziu? ofer funda, Nu ...? (mai mult)
Fac handbal… Colegele mele giulia si simona sunt cele mai bune prietene, ele o urasc pe crina. Sau cel putin o urau. Mereu ma purtam frumos cu crina deoarece imi era mila de ea ca nu prea o sufereau...? (mai mult)
Salutări, as vrea să vă întreb pe cei care ați avut de- a face cu extracțiile molarilor de minte, și categoria asta, cum e procedura și e într- adevăr cum se zice că nu simți mare lucru ...? (mai mult)
Luni trebuie să mă duc la interviu la un loc de muncă ca manipulant marfă și la altul la un loc de joacă. Să mai mă duc la interviu ca manipulant marfă? Cine știe ce mă pune să ridic. Să...? (mai mult)
Salutare, unde pot face un test iq precis 100%? am mai instalat aplicații pe telefon, am făcut același test de 2 ori, la primul test am avut rezultat 98 la al doilea 106, dar cine știe dacă am...? (mai mult)
Credeti ca mai exista vrajitoare care sa stie meserie? Sa cheme mortii, sa faca magii puternice, chestii de astea.
Bună! Ce suplimente pentru creșterea parului recomandați?
Voi va pregatiti pentru moarte, trecerea in lumea de dincolo?
Cum va impacati cu idea de batranete si moarte? Nu e trist ca trebuie sa avem acest traseu in viata?
Cum v-ati simti si schimba viata daca a-ti sti ca dupa urmeaza raiul respectiv iadul? Fiindca asta este credinta majoritara care se pare ca se incearca sa ne fie implementata.
De ce sunt unele anunțuri de angajare care nu mai sunt valabile, deși au trecut 10 minute decând au fost postate? Care e șmecheria?
Cum trebuie i sa te adresezi persoanelor tinere de 18 ani sau pana in 30 ani maxim? Dv. aveți 18 ani sau ai 18 ani? De exemplu la tutungerie sub 18 ani
Cum credeti ca functioneaza mintea umana? S-a gasit vreun model matematic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
RăzvănelKo000 întreabă:
Raysa5 întreabă:
DonEduardo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!