| Copil.rouz.:x a întrebat:

Pe 10 august plec la mare. si m-am gandit sa va cer ajutorul in legatura cu bagajulhee hee

Ce haine ar trebui sa-mi iau la mine tinand cont ca stau o saptamanahappy?

Răspuns Câştigător
| LostInDreams a răspuns:

Buna.Si eu tot pe 10big grin.Pei i-ati haine usoare, comode, la mare unde stai cel mai mult pe plaja nu te pune nimeni sa te imbraci la costum, ma intelegi.I.ati niste rochite de plaja, evident un costum 2 de plaja, ia. ti niste tricouri mai lejere mai subtiri(cat se poate), dar si unele mai sofisticate pentru plimbarile de seara prin statiune, pentru cand pleci la un restaurant, terasa ceva.Niste fustite, poate de blugi. un sarafan, niste blugi si niste bluze cu maneca lunga(seara e racoare)-2 perechi maxim de blugi sa nu te incarci. Ia-ti 2 perechi de papucei(unul pentru mers normal si una pentru la plaja) + o pereche de sandale ceva(oricum ceva lejer). Inafara de haine, ia. ti si chestii dragute, accesorii, gen telefon, casti, mp3 mp4 i pod, incarcatoarele normal, machiaj(ruj/luciu, fard, rimel, eventual creion-machiajul seara, ziua pe plaja n.ai ce face cu el), o unghiera, daca vrei si niste oja, niste reviste de citit pe plaja, niste guma de mestecat etc.Si eu tot imi scotocesc creierii sa vad ce sa imi iau.pfff greu cu bagajullaughing. I-ati si o crema(lotiune) de corp, nu de plaja una simpla de corn, din cauza soarelui si apei sarate pielea are nevoie urgenta de hidratare.Economiseste si ia bani la tine, nu se stie cand poti sa iti iei doar din banii tai ceva ce iti dorestihappy. Oricum, daca ai 1 revista si telu cu muzica pe plaja nu ai cum sa te plictisesti.Mai ia si voia buna si esti complet echipata!happy. Iti doresc vacanta frumoasa! sa te bronzezi:*

0 răspunsuri: