Nu cred că vrei sa pățești ce a pățit acest nene.
https://romania24.ro/......94340.html
Da nu cred ca patesc asa ca la palmez.
Cum știiii tuuu
Nu exista personal pus sa se uite in continuu, se ia caseta video cu inregistrarea cand deja sunt probleme caseta ce se pune la dispozitia politistilor cand se face ancheta intr-un caz de furt sau alte bateri mai grave.
Probabil așa face banii ăia mulți cu care nu are ce face.
M-am gandit si la asta dar am zis sa nu dau cu prejudecati. Dar totusi, daca are atat de multi bani incat se sterge la fund cu ei, de ce sa-l bata gandul la ciordit? Intrebarea lui se bate cap in cap cu cealalta intrebare a lui in care preciza ca are bani garla si nu stie pe ce sa-i mai cheltuie
Eu nu ma sterg la fund cu banii ca am bideu, stii, wc-u ala inteligent care te spala singur cu jet de apa la fund, wc-u ala de oameni bogati... e greu cu mine.
Nu are pe ce, doar nu i-o folosi ca să plătească mâncare și alte chestii esențiale.
Daca si bideul il consideri de oameni bogati... e clara treaba. Orice om care are mai mult de 10 mp in baie si il duce capul, poate sa-si puna bideu. Iti trebuie doar unul de la Dedeman si sa-l racordezi la canalizare si apa curenta )
"Orice om care are mai mult de 10 mp in baie si il duce capul" da ms de compliment
Sa nu te bata gandul ala rau ca te vor bate aia.
Da, se uita.
Pe mine m-au controlat dupa iesire. Stiind ca nu am gresit, am intrebat pentru ce.
-Pai, noi ne facem datoria, facem ce ne spun cei care se uita pe camere.
-Zau, si ce au vazut?
au vorbit la telefon, au intrebat.
-Pai nu au vazut cand...si nu le era clar daca...
Deci, se uita.
Si daca "palmezi" cum spui intr-un comentariu, vor urla alarmele la porti.
Pe mine m-au batut odata, m-a luat pe sus si a dat cu mine de pamant badiguardu, am 120 de kg m-a luat ala intr-o mana asa de puternic e.
Am vazut jafuri, eram in strainatate si o domnita imbracata frumos isi pune cateva dulciuri si un suc in poseta si iasa afara pe langa casa fara sa plateasca
Cam necurat gândul care te bate, magazinul poate să îți facă plângere penală pentru furt, chiar să faci între 6 luni și 3 ani de închisoare dacă treaba asta va fi raportată.
Ba sa-mi bag ) fac inchisoare 6 luni pentru ca am furat 3 rahat-uri in valoare de 20 de lei ) tu te auzi?
Pare amuzant, dar aşa e legea. Se consideră infracțiune de furt indiferent de ce valoare ai încercat să substragi.
Metan întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AlexDorinel întreabă:
LisaJulie întreabă: