Sunt din Cluj. Eu sunt gata întotdeauna, așa am învățat eu, când eram pionier.
Nu sunt din Cluj
Am prieteni peste tot. Și ei sunt gata.
Fereasca...trebuie sa fii prea disperat/a sa cauti asa ceva, sa n-ai scop in viata.
Dar ce voi bărbații când vă căutați femei de companie e de bine indiferent de an, așa-i? Dar noi femeile ce avem? Nu ne permitem și noi să avem parte de ce trebuie?
Eu nu caut femei deci nu inteleg cui i te adresezi.
Ție,că cu tine vorbeam! Mai e careva in comentarii la întrebarea asta? Doar tu mi-ai răspuns.
Ti-am raspuns la mesajul privat.
Barbatii sunt infometati de sex, rar gasesti femei cu acelasi apetit.
Daca nu-ti convine, fa-te "domnisoara de companie" sub acoperire daca e, mai si faci un ban pe urma placerilor "trupesti".
Regret,nu pot face tot ceea ce face o actriță xxx. Doar normal și atât, fără pe gură sau in fund.(daca mă înțelegi)
Atunci nu vrei, ori e sex, ori nu mai e
Nu-mi place chiar orice fel de sex, totuși. Nu sunt jucărie, ce naiba? Sunt om.
Am ras bine la asta. Ei nu-s asa pusi la dispozitia nimanui precum femeile, joburile alea exista pentru femei.
București
Păcat. Îți doresc mult succes
M-aș muta undeva dar nu știu unde. Poate cunoști pe cineva din București.
De ce vrei sa te muti? Neapărat în București? Nu cunosc pe nimeni acolo.
Poate schimb ceva în viață.
Ce îți lipsește? Ce ai vrea sa schimbi? Cauți cu adevărat relație serioasă? Sau doar companie? Ce tip de băiat cauți?
Poate asa îmi găsesc un job nou,cunosc oameni de calitate. Așa mi s-a spus aici pe TPU"Schimbi locul,schimbi norocul." Caut unul serios, dar sa fie serios până la capăt. Nu să mă îngroape cu texte de genul "aia nu vei reuși, vei claca și boci pentru că ești femeie" și "ți-am zis eu că am avut dreptate?", minciuni, placeri trupești care poate mie nu îmi plac(totuși nu sunt jucărie sexuală), să mă trateze ca pe o femeie adevărată. Îl voi răsplăti cu loialitate și iubire, nu cu înșelat și bătaie de joc.