Si eu am conturi pe mai multe site`uri, dar de cand sunt pe TPU am uitat si site`urile si parolele si tot
Facem altele
Ohhoooo, pe multe. Le-am uitat parolele jocuri, site-uri informare, comunitati... multe, multe
Sa sti ca si eu mi-am facut cont pe aproape toate siteurile.Cateva:tpu.ro,gsp.ro,sport.ro,youtube.com,clopotel.ro etc.
Eu nu ma plictisesc asa de repede, si am conturi pe facebook, hi5, TPU, blogger, clublul nickelodeon (nu e romanesc), club penguin si probabil mai am nu le tin minte pe toate.
Cred ca TPU este singurul site pe care am stat atat.de obicei renunt repede la cont dar mai am pe trilulilu, kudika si mai multe dar le-am uitat
Pai de aia nu merg site-urile.Sunt milioane de "stupid people" ca tine care blocheaza informatii nefolositoare[ca tine}.
mIRC-ul nu e mort! intrati si voi pe serverul: /server irc.chatro.ro, canalul #uTs, hostat de un amic de-al meu de incredere. Puteti vb intre voi, lega noi prietenii si ca sa nu va plictisiti avem si trivia cu un aproape 16000 de intrebari.Sal!
[Scuze pentru. acest mass: promit ca nu o sa se repete, insa amicul meu chiar depune mult efort pentru. a se ocupa de acest lucru!]
Pe mess, pe fb, clopotel.ro,lady popular,sun photo, hi5, my space,netlog,gmail,hot mail, twitter, tpu.to,secret builders, club penguin, youtube.com,omg pop, super secret etc etc(P.S nu am cont pe toate! )))
Cel mai mult am stat pe un site un 1 an iar acum numai pot intra pe el. acum mi-am acut si pe TPU. si sper sa stau si aici un an.. ok. si mai am pe facebook si nu le mai stiu.