| Ralux a întrebat:

Pe ce siteuri aveti conturi?
Eu cred ca mi-am facut cont pe toate siteurile posibile laughing dar din plictiseala mereu...si stateam maxim vreo 2 saptamana pe ele apoi bye-bye...si acum ma plictisesc si nici nu stiu pe ce sa mai imi fac cont laughing
Voi cum sunteti? Va plictisiti repede sau stati o perioada lunga de timp?
XoXo

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe TPU, pe hi5, pe facebook, pe twitter, pe deviantart, pe blogspot, pe photobucket, pe flickr.

20 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Si eu am conturi pe mai multe site`uri, dar de cand sunt pe TPU am uitat si site`urile si parolele si totcrying
Facem alteleoh go onlaughing

cami
| cami a răspuns:

Ohhoooo, pe multe. Le-am uitat parolele laughing jocuri, site-uri informare, comunitati... oh go on multe, multe

| fzcsm a răspuns:

Sa sti ca si eu mi-am facut cont pe aproape toate siteurile.Cateva:tpu.ro,gsp.ro,sport.ro,youtube.com,clopotel.ro etc.

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Eu nu ma plictisesc asa de repede, si am conturi pe facebook, hi5, TPU, blogger, clublul nickelodeon (nu e romanesc), club penguin si probabil mai am nu le tin minte pe toate.

| Bianca_4346 a răspuns:

Cred ca TPU este singurul site pe care am stat atat.de obicei renunt repede la cont dar mai am pe trilulilu, kudika si mai multe dar le-am uitatlaughing

| VladDu a răspuns:

Ce inseamna XoXo?raised eyebrows

| Daisy. a răspuns:

Vlad:kiss o kiss o.....nu?big grin

| domidoc a răspuns:

Pai de aia nu merg site-urile.Sunt milioane de "stupid people" ca tine care blocheaza informatii nefolositoare[ca tine}.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

eu mi-am facut cont pe odnaklasninkii facebook faces.md my space mail yahoo gmail hotmail ohmydollz etc]

BYBYE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TPU este singurul site care scriu un romana...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt xoxo = imbratzisare pupic imbratzisare pupic
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma plictisesc foarte repede...am cont pe conquiztador, pe wwe.com ...pe astea intru mai des, in afara de TPU.

Mai am cont pe diferite site-uri de reviste...acolo intru mai rar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

mIRC-ul nu e mort! laughing intrati si voi pe serverul: /server irc.chatro.ro, canalul #uTs, hostat de un amic de-al meu de incredere. Puteti vb intre voi, lega noi prietenii si ca sa nu va plictisiti avem si trivia cu un aproape 16000 de intrebari.Sal!

[Scuze pentru. acest mass: promit ca nu o sa se repete, insa amicul meu chiar depune mult efort pentru. a se ocupa de acest lucru!]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai cont pe club penguin? Sau dizziwood? Sau SuperSecret?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu joc club penguin e cel mai misto joc 5-18 ani recomandat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe messenger, clopotel.ro,lady popular.ro si molehill empire.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ypogb

| AnnaElena a răspuns:

Pe mess, pe fb, clopotel.ro,lady popular,sun photo, hi5, my space,netlog,gmail,hot mail, twitter, tpu.to,secret builders, club penguin, youtube.com,omg pop, super secret etc etc(P.S nu am cont pe toate! laughing)))

| 123teodora123 a răspuns:

Mie imi place cel mai mul saitul facebook si hi5.

| ashleytisdale_5501 a răspuns:

Cel mai mult am stat pe un site un 1 an iar acum numai pot intra pe el. acum mi-am acut si pe TPU. si sper sa stau si aici un an.winking. ok. si mai am pe facebook si nu le mai stiu.