Depinde de la persoana la persoana ce alege.
eu o sa iti spun cate ceva despre fiecare
-astectul fizic: clar nu trebuie sa investesti in asa ceva, ce e drept trebuie sa ai grija ce mananci si sa faci sport, dar nu mai mult.
-sanatate: trebuie sa ai grija de sanatatea ta si sa mergi regulat la medic
-iubire: nu intelg ce ai vrea sa investesti, ai nevoie de o familie ca sa nu fii singur toata viata. ceea ce trebuie sa investeti in iubire este TIMP
-CUNOASTERE: aici e foarte important! ai nevoie de o facultate, de un loc de munca, ca sa te poti intretine, dar in viata sa stii ca ceea ce ai in cap, adica cunostintele tale, nu ti le poate 'fura' nimeni asa ca citeste si invata cat de mult poti pentru ca este foarte important si pe langa asta daca vei vrea sa vorbesti cu oameni intelectuali trebuie sa ai cunostinte
-banii: vin prin cunoastere si locul de munca pe care il ai, nu ai cum sa investesti IN ei pentru ca investesti PRIN ei
-dezvoltarea personalitatii: asta, dragul meu/draga mea se face pe parcursul anilor. vei vedea la altii lucruri urate si iti vei dori sa nu le ai si tu, ca tu sa nu te comporti asa, tu sa nu gandesti asa; dar sfatul meu este, daca te intereseaza, sa iei si sa iti construiesti personalitatea din ceea ce este bun si ceea ce vezi bun in oamenii de langa tine. fiecare om pe care il cunosti/intalnesti in viata ta te poate schimba in bine sau in rau; ia ce e bun de la ei ca sa te schimbe in bine, deoarece schimbarea e invitabila.
sper din toata inima ca te-am ajutat si daca ai vreo nelamurire, te rog sa imi scrii.
o seara frumoasa
Din partea mea ai premiul pentru cel mai inteligent raspuns/
) sa fiu. macar sa am de cine sa fiu iubita. idem si tie.
Cel mai mare pret in viata se pune pe moarte.
Do it!
Fiecare pe ce vrea, man. Nu generaliza.
In primul rand pe sanatate, iubire si pe bani si dezvoltate personala. Nu imi pasa daca imi judeci raspunsul. Tin sa spun ca nu sunt materialista dar nici nu pot accepta o viata plina de iubire si sa duc grija zilei de maine.
Bani. In orice zi a saptamanii as alege bani.
Daca ai bani, poti sa ai aspect fizic placut, poti sa iti dezvolti personalitatea incercand lucruri noi, ai sanatate, ai cunoastere, si ai si iubire, cel putin din partea familiei.
Lasati-ma cu cliche-urile voastre fumate, ca cica ati vrea sanatate peste bani, si ca "banii nu aduc fericirea", las-o balta. Daca stii cum sa ii folosesti, banii aduc totul.
Pe dezvoltarea personala.
Degeaba esti frumos, degeaba esti sanatos, degeaba esti bogat, etc. daca nu stii sa apreciezi asta, si daca mintea iti pune piedici.
Pe persoanele dragi, mamă, tată, iubită/soție, copii înainte de toate. Familia e cea mai de preț comoară din lume, când familie nu ai, poți să spui că ești un om distrus...Banii, aspectul fizic etc astea sunt lucruri mărunte, de care nu trebuie să ajungem să îi/le dorim mai mult decât pe cei ce ne iubesc.
Pe toate, ca toate sunt importante, dar daca ar fi sa aleg, bani. Daca ai bani le rezolvi si pe celelalte.
As vrea eu sa te vad ca stai in strada si ca nu ai ce manca si atunci sa spui ca banii sunt lucruri marunte sau ca esti desfigurat si toti fug de tine
Am spus asta în sensul că nu e bine să punem banii pe primul loc în viață, și că banii nu sunt mai presus decât familia...Bineânțeles că avem nevoie de bani, dar să nu ajungem în situația în care să iubim banii mai mult decât pe cei dragi
Aici ai dreptate, imi amintesc cand iubeam o fata si degeaba aveam de toate ca tot sufeream dupa ea,din pacate multi pun banii pe primul loc in ziua de azi, uita de familie, copii, sanatate, dar ce folos ca tot cu nimic plecam din lumea asta pacatoasa
Ce întrebare mai este și asta? Trebuie să investești doar în tine. Restul vine de la sine. Răspunsul succesului ești chiar "tu". Dacă îți schimbi modul de gândire îți schimbi și viața.
Spunea cineva mai jos că banii sunt cei mai importanți. Păi, cu banii îți cumperi sănătatea sau familia? Dacă ai cancer, cu ce naiba te mai ajută banii? Dacă o ții pe una cu bani te va lăsa până la urmă pentru unul mai tânăr.
BilliOnaire întreabă: