anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe cine ați alege dintre Hitler și Ceaușescu? Cu cât mai multe voturi are unul din cei 2, câștig pariul =]].

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Hitler a distrus Germania in proportie de 80% deci a scos evrei din Germania ceea ce a fost un lucru bun, dar viziunile lui despre alte popoare e cam ciudata i considera untermenschen adica non umani, gunaoie umane, in scimb Ceaușescu va lasat o tara bogata si cu datorile platite si cu multa industrie si tot ce s-a facut in timpul comunismului, imi este greu sa aleg, nu pot sa aleg sunt neutru deci inclin mai mult spre Ceaușescu

| SG1995 a răspuns:

Ceausescu, de ce?
Hitler e vinovat de moartea a 6 milioane de evrei, asta fara sa mai luam numarul handicatiilor, homosexualilor, poloneziilor si prizineriilor de razboi (deci numarul official ar fi nitel mai plin). E una din cauzele WW2.

| minrest a răspuns (pentru SG1995):

Sebastin, a omorat mult mai multi neevrei decat evrei. A omorat 3 milioane de polonezi evrei, dar si 3 milioane de polonezi neevrei. Si a omorat foarte multi germani neevrei. Iar de cetateni sovietici ce sa mai zic, numai cati a omorat prin metoda sardelelor. Puneau oamenii in gropi comune, de vii, in straturi, ca sa se striveasca, sa nu consume gloante.

| SG1995 a răspuns (pentru minrest):

Exact asta am zis si eu.

| minrest a răspuns (pentru SG1995):

Da, pai tu in general dai informatii corecte. Ai zis ca numarul general al victimelor e putin mai mare decat al evreilor omorati, dar eu nu am inteles ironia. E de multe ori mai mare.

| GoldenZenith a răspuns:

Hitler.

| deeeaqq a răspuns:

Hitler

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va indrum sa cititputina istorie, ci nu mm-uri sau postari din Facebook, ambii au fost dictatori vinovati pentru genocid...

| AdrianVoicu a răspuns:

Ray laughing

| RAY a răspuns (pentru AdrianVoicu):

Wow asa mult ma iubesti

| AdrianVoicu a răspuns (pentru RAY):

Da nu vezi ma tavalesc pe jos, te iubesc la fel de mult ca pe factura de la lumina laughing

| Cannibal a răspuns:

Eu l-as alege pe Hitler.
Hitler is love.

| Andrei144 a răspuns (pentru Cannibal):

Hitler is life

| Socke a răspuns:

Comunismul promoveaza egalitatea sociala. E un sistem unde nu exista clase sociale si proprietate privata.Asta poate fi vazut si ca un lucru bun si ca unul rau.(e rau dupa mine)
Nazismus este extrem de nationalist.Antiseminismul(impotriva evreilor), rasismul sunt ideile principale ale Nazismului.

In concluzie il aleg pe Obama.Dar ca sa iti raspund la intrebare aleg Hitler, chiar daca ar insemna sa fiu de acord cu moartea a unor oameni nevinovati.

| minrest a răspuns (pentru Socke):

Nu exista nici o egalitate in comunism. Sistemul de acum e mult mai egalitar. Cine avea atunci o functie mai mare sau acces la bunuri, cum ar fi umplere butelii sau macelarie, avea de toate si putea si sa te omoare nepedepsit, daca voia. Egalitate zero.

| kermit1312 a răspuns:

Hitler