Persoanele care ma iubesc ma fac puternic, imi dau putere sa lupt.
Eu le sunt aproape daca au nevoie de mine, e o dovada destul de buna sa arati ca iubesti pe cineva, sa fii acolo langa acea persoana in vremurile nu tocmai placute.
Oricum, sunt foarte putine.
Calitate, nu cantitate
Unul si bun decat 10 si inutili
Bucura-te de cei ce iti sunt alaturi :*
Decat cu persoane nepotrivite in jurul tau, mai bine cu foarte putine dar sa fie cele potrivite, sau deloc.
Chiar sa fii singur e mult mai bine decat cu oameni nepotriviti, astia polueaza si nu e bine.
Mersi, la fel si tie.
Ca sunt loial, si ca-i vreau binele, pe orice cale si nu renunt la asta, nu renunt la dragoste, si fericirea ei.fac orice ca sa fie fericita si ca sa fim amn2 impreuna mereu.
Pe mine, fara nici o urma de egocentrism sau narcisism. Pastrandu-mi discernamantul atunci cand situatia o cere, relaxandu-ma atunci cand probabil nu ar trebui s-o fac. Ascultand muzica, vizionand filme, mereu condusa de pasiune in toate domeniile, ascultand persoanele din jur, invatand lectii de la ei si de la viata, rasfatandu-ma, traind.
Odata cu iubirea fata de mine, automat pot aprecia valoarea celor din jurul meu si le pot oferi iubirea pe care o merita. Daca porii mi-ar fi compusi din tristete si ura, nu as putea imparti altceva decat tot ura si tristete. Asa ca, ma iubesc!