anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe cine mai enerveaza la culme fitele? sa va dau un exemplu

Ma uitam peste niste anunturi pentru un loc de munca.Printre angajatori si persoanele care cautau ceva de munca era si o piti cu fite de mare diva care isi cauta ceva de munca program 8 ore normal etc.O doamna vrand sa o ajute i-a dat ca si reper o fabrica iar raspunsul ei ma cam iritat "Serios am eu fata de fabrica respectiva?" iar atunci in gandul meu au aparut urmatoarele intrebari.
Daca tot esti asa mare diva ce poate munci orcand la birou sau in banca de ce cauti pe un site ceva de munca si nu te-a angajat deja cineva marcat de frumusetea si abilitatile tale imaculate?
De ce nu poti multumi frumos pentru raspuns si daca nu iti convine sa cauti altceva in loc sa te dai in grande cand alti saraci nu mai stiu unde sa munceasca sa se poata intretine?
Astepta sa ii scrie cineva ca o pune directoare la vreo banca sau vroia sa se faca remarcata printre "amarati" de rand sa i se faca complimente si cel mai probabil sa o ia vriunu care sa ii faca ca si cadou un apartament si o masina si un salar de sute de milioane?

Răspuns Câştigător
| GoldenZenith a răspuns:

Viitoare dame de companie.
Vor munca ușoară și bani multi.

38 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns (pentru ionutrusin):

Da ia raspuns doamna ca si ala este un loc de munca si daca vroia sa fie directoare trebuia sa specifice postu de directoare cele 5 facultati (pe care sigur nu le are deoarece nu are nici 25 de ani) si cate experienta are in domeniu (pe unde a mai fost patroana, unde a mai lucrat ca si secretara cel putin ceia ce ma indoiesc ca tatuajele prost si exagerat facute denota ca a lucrat la altceva)

| Nemessys a răspuns (pentru Freya1):

De fapt. acum nu prea mai stii cum sa faci diferenta intre una care are probleme cu nervii si alta care e fitoasa. (sau e pe stop.)

| Freya1 a răspuns (pentru Nemessys):

Ba da faci diferenta.

| Speed99 a răspuns (pentru RAY):

Smooth. Pe toate le uzi cu replica aia.

| syd2 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nais poza de profil kiss laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru syd2):

A ta e foarte senzualo smug

| Theo94 a răspuns:

Nu suport nici eu fitele, iar tipa sa isi caute un creier mai bine, si apoi un loc de munca.

| ionutrusin a răspuns (pentru Freya1):

Dar pe cineva care sa o sus. tinawinking in aceasta functie. Politic. cum se procedeaza.