| Eliaanaa a întrebat:

Pe cine preferatzi dintre:
Miley, Selena, Justin Bieber?
Credeti ca Selena este mai educata decat Miley? Sau credeti ca selena nu e fata care pare?
Spuneti-mi pe cine alegetzi si de ce.

Răspuns Câştigător
| thegreatgatsby a răspuns:

Selena este "fata perfecta " si arata **** paparazzilor.
Miley este "fata rea" si arata semnul pacii.
Hmm...
societatea din ziua de azi oh go on

10 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

O prefer pe buna când era fată pentru că [,] cânta mai bine decât ăştia 3 şi când lupta-n Războiul Mondial.

| TeoPT a răspuns:

Voi despre alți cântăreți nu mai știți vorbi?

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Dintre toti acestia cred ca as alege pe Selena Gomez. Dar si pe Justin Bieber putin.La inceput nu prea aveam o parere foarte buna despre el deoarece auzeam toate fetele inebunite dupa el si ma gandeam ca este un fitos si prea inconjurat de faima. Dar dupa ce m-am mai uitat pe la videoclipurile lui si am vazut ca face si opere de caritate, mi-am dat seama ca este cat de cat ok.Dar sa revenim la Selena si sa iti spun de ce imi place mai mult de ea. Ea este o fata simpla, educata, si joaca si canta super bine, asta dupa parerea mea. Sincer, acum ceva luni imi placea mai mult de Miley Cyrus.Chiar colectionam lucruri si alte chestii cu ea, insa de cand am auzit stirile cum ca ea se drogheaza si am vazut eu insami videoclipul cu ea, nu o mai plac deloc.Este si ea, intr-adevar, o actrita ssi oo cantareata foarte buna, dar de cand a devenit asa de rebela, a pierdut o multime da fani.
Si poate ca Selena este prefacuta. Oricum nu ai de unde sa stii ce gandeste o persoana daca nici macar nu o cunosti. Dar macar ea are decenta sa nu arate asta in public si sa se manifeste asa.

| CuloareaFericirii a răspuns:

Pai selena e frumoasa si nu e asa vulgara ca miley asta e motivul si apropo Miley se drogheaza asta e principalul motiv pentru care o urasccc

Răspuns utilizator avertizat
| OHmyGosh a răspuns:

Selena NU e in nici un caz prefacuta! Mereu e cu capul pe umeri,tine foarte tare la fani si are o legatura foarte stransa cu ei, e decenta, frumoasa si scumpa foc si foarte talentata.
Miley...no commentlaughing

Răspuns utilizator avertizat
| sweettyyyy a răspuns:

Pe Justin Bieber as alege eu.Si daca Miley nu e edukata asta nu e treaba noastra...imi place si Selena si Miley, dar selena a facut ceva, din care motiv numi place.imi place doar un kintec de a ei!

| tagastatud_6576 a răspuns:

Pai as alege Selena pentru ca nu imi plac biberonistii si Miley a fost ceva in trecut, dar s-a stricat

| xLaLaBandxD a răspuns:

Selena happy