anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe cine sau ce urati cel mai mult? Eu urasc sa mananc de dimineata.

Răspuns Câştigător
| RUMBURAK a răspuns:

Il urasc pe satan.ca imi fura dragostea lui dumnezeu.

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Urăsc minciuna și despărțirea!
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Urasc faptul ca indepartez constient toate persoanele care incep sa ma cunoascastraight face

April
| April a răspuns:

Urasc prostia aroganta si agresiva, mai ales cand e pe post de conducere si dispune dupa bunul plac de soarta celorlalti!

| Silvia a răspuns:

Nu ştiu dacă urăsc cu adevărat ceva sau pe cineva.Defapt,pe cineva sunt sigură că nu urăsc. Dar nu îmi place matematica, mi se pare o prostie să învăţăm atâtea lucruri pe care nu le vom folosi niciodată. Nu îmi place să văd că oamenii sunt răi cu alţi oameni, sau cu animale.Nu îmi place ciorba de burtăhee hee. Nu îmi place că TPU s-a stricat şi a decăzut mult.Nu îmi place că sunt fată şi nu băiat, dar nu am ce face şi o schimbare de sex nu mă atrage şi nici fetelelaughing. Nu îmi place că uneori sunt prea sensibilă. Nu îmi plac multe...

| Libelle a răspuns:

Urasc sa nu inteleg ceva.sa raman cu o nelamurire, sa nu stiu ce s-a intamplat de fapt intr-o situatie, ca incep sa-mi fac nu stiu cate ganduri si ma derutez.nu mai stiu ce sa cred.printre cele mai nasoale sentimente.

| Elena1234456 a răspuns:

Mancatul de dimineata e un obicei sanatos, nu vad de ce urasti asta.
Eu urasc nepasarea oamenilor happy.

| Emena a răspuns:

Urasc legumele fierte straight face

| AliceHappyGirl a răspuns:

Eu urasc oamenii falsi, mincinosi, rai sad

Si din pacate se inmultesc pe zi ce trece sad

| George1510 a răspuns:

Urasc sobolaniiiiiiiiiiii big grin

| Doddel a răspuns:

Urasc prostia!

| Roxy a răspuns:

Urasc pitipoancele(nu le pot spune cum is numite cu adevarat ca mi se sterge raspunsul), o urasc din tot sufletul pe profa de germana asta noua si imi doresc sa moara(si nu am nic un regret ca is seaca si nu am sentimente), urasc sa se loveasca oalele una de alta, urasc sa aud tantari noaptea la urechea mea, urasca sa urle cineva la mine fara motiv. urasc multe lucrui...big grin
Da lucrurile care imi place pot spune ca sunt duble fata de cele pe care le urascbig grin

| spy2o a răspuns:

Eu urasc sa ma trezesc la 5:30 si urasc matematica:d

| OnnySky a răspuns:

Urasc cand oameni se cred foarte destepti si nu stiu nimic.urasc cand toti imi spun ce sa fac. Urasc cand fitoasele de la scoala se iau de mine ca ma imbrac mai ciudat. Urasc multa lume si urasc multe chesti dar stiu ca imi iubesc famili si prieteni si chiar daca fac unele lucruri de mai sus care sigur ma streseaza nu imi pasa pentru ca oricum eu ii iubesc...love struck pup bbf ana,emma, ani, hamida va ubesc love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Urasc oamenii care nu au niciun scop. In acealasi timp, imi e mila de ei.

Întrebări similare