| Rukhsandra a întrebat:

Pe cine urati cel mai mult in viata voastra?
eu am vreo 5-6 persoane care nuprea le am la suflet... big grin
voi?

Răspuns Câştigător

Pei si eu urasc vreo 3-4 persoane...prima este o fata din scoala se crede regina plantei 8-) si o urasc ca imi vine cateodata sa o omor laughing a doua este prietena ei, Bianca care se da mare si tare si daca urli putin la ea plange rolling on the floor a treia persoana este o fata pe nume Ioana care arata ca un pudel laughingsi este foarte foarte foarteee fitoasa! 8-)si cateodata imi vine sa i dau un pumn tonguelaughing iar a patra persoana este o fata pe numa Paula, care si ea este fitoasa si numai daca nu faci ce vrea ea te injura sau plange si mereu se supara daca nu este in centrul atentiei!at wits' end cam astea sunt persoanele pe care le urasc big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pe mine ma urasc cel mai tare.Nu degeaba se zice ca cel mai rau lucru pe care ti-l poti face e sa fii propriul tau dusman, sa te sapi singurlaughing

| nobody_9468 a răspuns:

Ma urasc pe mine in starea de acumstraight face. De abia m-am trezit si nu sunt in apele mele, sper sa-mi revinhappy.
Mai urasc persoanele care au bani si se considera centrul universului si care au impresia ca banii sunt totul in viata. Pitipoancele de la tara de care sunt pline strazile, cand iese la oras taranca isi ia pantofi cu toc, e si ea domnisoara de Dorobantu cica'. Si sa nu uit de acele persoane fara bun'simt, care le-as strange de gat cu mana meastraight face.

Bafta.{ex'. just. a. tear.}

| Butsilee a răspuns:

Da bine inteles ca am big grin la fel 5-6 big grin

Răspuns utilizator avertizat
| madagascar a răspuns:

Vreo doua, pe una aproape am iertat-o pe a doua sa o ierte Dumnezeu ca eu nu pot, cand eram copil nu credeam ca o sa ajung sa urasc pe cineva si mai ales atat de tare, in ultimul timp a mai trecut probabil m-am obisnuit, din pacate nu iti pot spune cine este, o singura persoana stie si prefer sa raman asa pentru ca imi trezeste amintiri neplacute, ma doare sufletul cateodata dar sincer daca acea persoana ar muri mi s-ar lua o piatra de pe inima, cred ca as bea in cinstea ei.

Scuze regina planetei* nu a plantei laughing:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

40-50 nah ma intalniri cam naspa intre gasti da nah ce sa faci?