anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe cine votaţi utilizatorul anului?
.
.
.
Cine credeţi că are găleţi mai drăguţe?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe Krakilla aş fi vrut.
Dar Moş Crăciun n-a venit.

93 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

L-as fi votat pe Ioandelasal, Corbulalbrosu sau suntserios. Niciunul nu era, insa, asa ca am optat pentru bursucul001. Parca asa il chema.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Am fost uimit cand am vazut ca nu sunt printre nominalizati, am votat cu "floresdemayo" pentru ca-mi place poza pe care o are la avatar laughing)

| anonim_4396 explică (pentru Th3AbSinTh3):

Aceeaşi atitudine am avut şi eu, îmi place rujul.
Credeam că o să primesc eu complimente ca să-i votez, dar trebuie să-i apreciem poza laughing.
Vrei să te propun eu, blondinule? laughing

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce blondin visezi? Da, propune-ma! laughing

| anonim_4396 explică (pentru Th3AbSinTh3):

S-a încheiat perioada de propus.
Dar îţi aduc o blondă laughing.

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce o blonda? O bere blonda?

| RAY a răspuns:

Pe OoBunnyoO as fi vrut, da cum nu participa mai vad eu pe cineva, momentan nu stiu pe cine

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Şi mie îmi plăcea de ea, de ce nu a fost "aleasă"?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca din 30 de raspunsuri doar eu am votato, desi sincer e cam aiurea din cati userii are TPU doar 30 sa decida pentru toti membri,prea mare graba, sincer fata aia are o inteligenta care e net superioara la orice user de acolo garantez eu, ea si inferno, mada daca o sti sunt genii ca nivel de inteligenta, educatie, ratiune

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

OoBunnyoO mai inteligenta decat Kodrutz? Hiiii, Ray, the betta fish, is madly in love with a bunny!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

rolling on the floor "MADLY", la aia mă gândeam şi eu.
Genial, de ce nu eşti printre cei aleşi?

Ma beta un alfa jigneste fata in fata, stai jos ai nota 1

| Doub a răspuns:

Endooo.

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

MErsi tu big grin

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Băi, poate nu câştigi.laughing)

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Drama queen de grey castiga laughing

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca castiga ala, imi schimb parerea despre oamenii care isi petrec timpul pe site-ul asta

| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

Cum am zis e contest de popularitate. Cum sa fii mai cunoscut decat unu care are10000 de raspunsuri in 11 luni laughing. Doar sa stai cu leptopul si la wc

Nu ti-ai schimbat-o pana acum? Tarziu.

| T0T a răspuns (pentru LePotato):

Și cum adică e ca mine? E opinia ta subiectivă dacă sunt într-un anumit mod. Asta nu înseamnă că așa ar trebui să gândească toți asemeni creierului tău strălucit și că nu aș avea dreptul la oameni care chiar mă apreciază(și indirect ai cam jignit oameni chiar deosebiți, cu care chiar și tu te înțelegi bine, bravo).

| LePotato a răspuns (pentru T0T):

"E opinia ta subiectivă" - Vezi ca te contrazici blushing

*Majoritatea* nu inseamna tot site-ul, am exclus persoanele pe care le apreciez.

Ai găsit și tu pe ce să pui accent. tongue

"am exclus persoanele pe care le apreciez"

Păi normal, se putea? laughing Numai chestia asta spune destule despre tine.

"Vrei sa spui ca tu apreciezi toti userii? "
Bune deducții faci, ce pot să zic.

E vorba că ai catalogat aiurea mulți oameni. Ok, nu mă suporți pe mine, dar ce ai avea cu cei care mă apreciază? Nu toți văd în mine ce vezi tu și dacă văd și ceva frumos în mine asta nu înseamnă că sunt cum mă consideri tu pe mine.

Rectificare: "Ori sunt ca tine, ori sunt orbi happy". E bine asa?

Tot timpul e vorba de tine :]]

Esti un narcisist cronic

| anonim_4396 explică (pentru J0B0MAT):

Eu vreau să te propun pe tine smug
BFF.

| J0B0MAT a răspuns (pentru anonim_4396):

Vaaaai,pacat ca a trecut perioada propunerilor laughing

Da, a trecut? sad
Îmbrăţişare de consolare? blushing

Eu vreau si pupici multi si sa nu uiti de jacheta aia army.big grin

kiss x 145241
Şi jacheta puţin mai târziu :3

love strucklove strucklove struck
Acum pot sa fiu fericita.Multu'. kiss

| AirănMeidăn a răspuns:

Inquirewithin sau cum se scria
dar e legal sa zic pe cine votez?

| anonim_4396 explică (pentru AirănMeidăn):

Desigur că nu, dar noi trăim periculos laughing.
Bună alegere.

| LePotato a răspuns:

Nici nu stiu ce cauta acolo anumiti useri..ma rog, l-am votat pe Inquire (singurul care merita)

Nu ştiu la cine te referi. De ce mă faci să mă îndoiesc de votul meu? straight face
Da, Inquire, bună alegere, pro.

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Din punctul meu de vedere (nu stiu de ce mentionez asta, era logic si se subintelegea), in afara de Inquire si Caramela, restul nu au ce cauta acolo...

*shots fired*

| syd a răspuns:

Hai nu va opriti ca devine interesant

| anonim_4396 explică (pentru syd):

Vrei popcorn? Fac cinste big grin

| syd a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, vad ca e publicitate acum. Ajunge pana incepe iar, banuiesc

| anonim_4396 explică (pentru syd):

Bucură-te cât mai poţi, cel mai probabil o să fie ştearsă întrebarea laughing.

Si pe la mine calicule nu doar lui syd laughing

Calică*
Şi desigur că dau. M-am distrat binişor laughing.

thinking pune atunci a in loc de ul la nume

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am votat userul pe care l-am propus *se știe*
Toți au găleți drăguțe, cine-i cel mai bun să câștige *titlul*, dă dă dă!
https://www.youtube.com/watch?v=qSpWvodDlJI

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu înțeleg de ce nu ai fost acolo căci ai avut niște propuneri și tu. Devin și eu revoluținar.

http://www.tpu.ro/conversatii/cine-este-revolutionarul/#14575266

Adică?
Puteam sa propunem? :O

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Uuu, salut primului dintre cei "aleşi".
Fă-mă să te votez, spune-mi că am părul drăguţ laughing.

Fiind un om corect și cu principii oneste, nu voi minți. Doar pot presupune că ai părul drăguț. (am trecut testul? laughing )

Îți explic, sunt de maxim 6 luni pe site și majoritatea răspunsurilor mele sunt la T/A, iar regulamentul nu permite asta. ^^ Revoluționar? Nici chiar așa.

Da, puteam propune aici userul anului :
http://www.tpu.ro/......ului-2015/

sad Când te gândești că eu căutam o melodie și datorită răspunsului tău am găsit-o...Mda.

Da, frumos răspuns.
Dar vreau să dau şansă tuturor să-mi primească votul, dacă cineva îmi face un compliment mai bun are votul meu smug.
Uite aici principii rolling on the floor.

Dacă mă apuc eu de complimentat, poii mi-l asigur. Cred că sunt bun la asta. Dar cum ziceam, corectitudine și onestitate înainte la toate! Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe Kodrutz. Bursuc as mai fi ales daca se putea. Unii cred ca sunt pusi la hoha

Şi tu eşti nominalizat, nu?
Şi ce zici...am părul drăguţ? thinking

Lăsând gluma la o parte, văd că mai mulţi spun asta, care sunt cei puşi la "hohă"?
Adică, vreau să dau un vot corect, dacă poţi să mă ajuţi.

Da sunt, dar de pomana avand in vedere unele chestii care se vor petrece cat de curand. Depinde de gusturi acum, daca eu iti zic de "a" si tie iti place ce atunci? Intelegi? Depinde mult de gusturi. Daca aveai cateva luni aici pe site intelegeai.

| DumnezeuTatal a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-am votat, da-mi bere.

| anonim_4396 explică (pentru DumnezeuTatal):

MErsi necunoscutule laughing dar fiind dzeu nu poti doar sa faci putin din magia ta si sa ai cata bere vrei? ce naiba, fii invetiv

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum asa?

Tu n-ai vazut ca GreyN n-a fost votat doar de niste useri, ci si de niste conturi? Frățiuer, n-am ce sa comentez, toti cei nominalizati indepliniti cantitativ criteriile lor pana la urma. Insa doar Kodrutz e pentru mine omulet serios si care are ceva mai aparte in activitatea lui pe site. Restul, va plictisiti dand click-uri pe site.

Am facut misto putin pe seama lui si evident mi s-a sters raspunsul dar al lui nu laughing. Vreo 2 zile nu am putut scrie nimic acolo

Stai chill că chiar dacă nu eram ales de acele conturi oricum aveam destule nominalizări și te pot asigura că acele conturi nu au fost nici ale mele și nici nu au avut legătură cu Cristina. Insinuarea lui Endoryus de atunci e la fel de penibilă ca a ta de acum, fără supărare. Mă amuză insinuările astea și nu zice nimeni că aș merita să câștig. Cui îi plac răspunsurile mele, atitudinea mea, mă votează. Dacă mă plac majoritatea, atunci merit. Mare chestie, facem tam-tam, a dat oftica în noi. Oricum nu voi câștiga și sunt persoane care mă apreciază și unele care mă detestă. Pentru mine e important să iau și 2-3 voturi știind că sunt de la persoane care chiar îmi apreciază activitatea. În rest fiți hateri, oricine e bun la asta dar insinuările astea sunt penibile și nu își au locul și așa ceva nu poate veni de la un om inteligent. No offense.winking

"Dacă mă plac majoritatea, atunci merit" - Sau majoritatea e ca tine happy

Baftă să câștigi, cocoșel! Sper să nu mă suspenzi de cum îți vor da după chenar albastru și buton de suspendare useri. Sau ți-au dat deja? big grin

Stai liniștit că îți donez ție EBook-ul și badge-ul dacă mă lasă.

Te stiam patetic dar nu si prost. Nu e vorba de oftica e vorba de cine aleg ei. Un frustrat fara precedent. Adica tu vezi intrebarea " buna oameni buni, vreau sa plec intr.o vacanta in stainatate, unde sa merg" si tu faci misto de ea ca vrea sa plece in strainatate si nu sa viziteze Romania. Pe langa faptul ca aveai si complexul lui Napoleone, adica unul care e sigur ca toate femeile sunt tarfe. Nu stiu daca se trage de la faptul ca iti tremura chiloti in cu! r sa zici un buna unei fete ( cu 10000 de raspunsuri pe an aici e clar ca nu iesi prea mult pe afara ) ori ca ai vazut multe filme por$no unde unu da bani la alta dar e clar ca e ceva in neregula cu tine si e aiurea ca sa voteze asa persoana. Poti comenta linistit ca nu te mai bag la ingore din nou, ar fi degeaba.

Am vazut totusi ca esti si putin cu"rva acum, ai inceput sa raspunzi si la posturi la care nu te vedeam acum ceva timp ( cand nu te aveam la ignore). CU"rva mica ce esti laughing vrei acea "onoare" cu userul anului.

Ps. scrie iar referate, am ce sa citesc dimineata, evident daca nu dispar posturile ca prin "minune"

"Mr Genius" - Ce?! :]]]]

E clar

"Păi normal, se putea? laughing Numai chestia asta spune destule despre tine." - Ce spune asta despre mine? =]]

Vrei sa spui ca tu apreciezi toti userii?
E simplu, pe unii ii apreciez si ma bucur ca i-am cunoscut, iar pe altii cand ii vad, ma ia cu "greata".

Dar stai, cum te-ai coborat tu la nivelul meu? Cum de vorbesti tu cu o fiinta inferioara tie?

Bravo mă, știam că nu te poți abține să bagi niște jigniri. Dacă m-aș lua să mă contrazic cu tine ar fi cum m-aș lupta cu morile de vânt deci ce pot spune decât că ai zis doar niște inepții? Restul e de prisos. Eu sunt de acord cu exprimarea opiniilor dar într-un mod civilizat și fără insinuări de genul ăsta. De asta am și intervenit.

Mereu îți place să fii prea subiectiv și să îți faci niște opinii pripite. Păcat de tine.

Cum spui tu =]]

N-o sa-ti mai raspund de aici incolo.
Nu de alta, dar cred ca atentia e ceva dupa care tanjesti...si ce-i mult strica.

| AvalohAlyn a răspuns (pentru T0T):

Lasa-i frate sa abereze in continuare...''Trenul'' ala isi face cate un cont pe zi si are tupeul sa comenteze aiurea.
Eu te-am votat si te-as mai vota de 1000 de ori daca s-ar putea pentru ca sincer, meriti..si nu sunt deloc subiectiv.happy Fata de ceilalti useri(tren, endoryus si mad) esti tu esti mereu la inaltime, dai raspunsuri inteligente si ai si bun simt.S-a gasit cine sa comenteze ''Gara CFR'' sau Iliketrains, ZTrain, Trenulet si altii ca astia...clonele TPU-ului
Hai ca m-am enervatlaughing
Oricum 100%, Laur, tu esti un user care merita titlul de utilizatorului anului, categoric.De aici se vede ca esti foarte bun pentru ca s-au gasit unii sa comenteze aiurea si se stie ca cei buni au mereu ''dusmani'' si oponenti.Respect!
happywinking

| anonim_4396 explică (pentru AvalohAlyn):

M-am uitat acum pe conturile alea proaspete care-l propuneau pe Laur. Pare ca toate originează de la aceeasi adresa IP, pe care o avusesesi tu atunci. big grin
Ia sa te spunem la madam admina.

| AvalohAlyn a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti nebun...
Zau asa.
Eu am doar contul asta si se poate verifica.
Ce poate debita un om fara ocupatie...happyLOL

Pai am verificat eu adineauri.

"si ai si bun simt" e clar ca habar nu ai nimic de el plus ca sunteti prieteni o data ce ii zici pe nume. De mine zici ce zici pentru ca te-am facut un indoctrinat religios ( ceea ce esti ) si te oftica adevarul laughing.

Big like, imi place

| RAY a răspuns (pentru T0T):

Gery care majoritatea man? comunitatea are mii de userii teau votat cativa stai jos ai 1, un om inteligent nu se da mare, un om inteligent nu se lauda, sa fim serisoi sunt userii mult mai buni ca tine, nu vorbesc de mine man, dar cand esti votat de cativa nu spune ca esti placut de tot TPU

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Dar unde am spus eu că sunt plăcut de toți? Din contră, am zis că mă mulțumesc și cu 2-3 voturi dacă știu că vin de la persoane care chiar mă apreciază. Ai înțeles prost sau în loc să îmi citești răspunsurile mele le-ai citit aberațiile altora. Bravo.

E ok daca e asa, trebuie sa recunosti ca TPU are 371, 207 likes si tu ai primit hai sa spunem 30, sti cum e ca base cand a pierdut alegeriile dar a ramas presedinte desi a fost votat sa plece de milioane de romanii, teoretic din 371, 207 likes nici tu nici cei din lista nu au nici 1%

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Faza e că nici nu îmi fac speranțe. Să fim serioși, nu aș merita având în vedere efortul depus de mine și de alții, doar că sunt persoane care m-au apreciat mai mult pentru mentalitatea și atitudinea mea. Nu sunt mulți, sunt puțini, îi poți număra pe degete. Dar dacă unii mă văd ca pe un narcisist și ca pe un om prea plin de sine, te asigur că se înșală și e un motiv mai bun pentru mine să nu iau aceste spuse în considerare. Eu știu mai bine cum sunt și nu am afirmat niciodată că aș merita în mod real să câștig. De acolo din listă am printre cele mai mici șanse și vei vedea la final că voi fii printre ultimii ca puncte. Mă mulțumesc și că am ajuns aici și că prezența mea aici le-a mai devoalat puțin din caracterele unora, dar sunt puțini capabili să observe anumite lucruri.

Costa doar 349 ron pe eMAG

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Endoryus, votat!

| anonim_4396 explică (pentru TheLoveDoctorr):

Nu ma asteptam laughing

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru anonim_4396):

Why?

| anonim_4396 explică (pentru TheLoveDoctorr):

Fata de un hahaler mai sus care se crede perfectiunea in persoana eu imi dau seama ca sunt persoane care chiar ajuta fata de mine

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai mie unu sincer mi-au placut raspunsurile tale + ca esti activ, deci te-am votat.Succes!

| MorganaM a răspuns:

Sa fiu sincera, nu prea ai de unde alege... Cel putin pe un user, adica, pe comentariile sale, le-am vazut destul de des, iar mereu are un limbaj vulgar, impertinent, fara respect fata de nimeni, mereu cu o atitudine contra-femeilor, fetelor. Iar cand am vazut ca e propus pentru a fi utilizatorul anului, am ramas socata... Daca asemenea caracter e propus drept utilizator al anului, inseamna ca,,,, ne reprezinta?! Doamne fereste!

| RAY a răspuns (pentru MorganaM):

Iubi vb de mine?

| MorganaM a răspuns (pentru RAY):

Nu... nu cred sa ai tu un asemenea caracter urat...

Deci am sanse la inimoara ta, wow ce minunat nu am carcater atat de urat, dar nici prea stralucit

| MorganaM a răspuns (pentru RAY):

hee hee

Simti ceva pentru mine in noaptea asta? eu simt multe

| Stormtrooper a răspuns:

Ham votat GreyWest pentru ca am vrut si pentru ca am putut.

| GoldenKing a răspuns:

InquireWithin

Întrebări similare