nony
| nony a întrebat:

Pe cine ziceati ca mai indragiti? Ma refer la useri happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie cam toti imi sint dragi ca e o intreaga comunitate si, cum sint un fel de justitiar, cum m-as putea lasat influentat de favoritisme? Am citiva oameni in vedere si-i cinstesc in mintea mea pentru impartialitate dar nu-i divulg pentru a nu lasa altii sa se simta jenati. O zi buna nony.

29 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sunt multi. Daca as incerca sa fac o lista, as trai cu senzatia ca am uitat pe cineva si n-as vrea asta.
Unii imi sunt simpatici pentru ca au simtul umorului.
Altii, pentru ca nu-l au.
Altii imi plac pentru ca sunt inteligenti.
De la unii am invatat multe lucruri.
Mai sunt si cei care accepta cu fair-play confruntarile de idei si corectarea greselilor.
Si, ultimul, dar nu cel de pe urma, e NONY. laughing

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@nony: ceva de genu'.
Cam ca la clasificarea celebra a oamenilor: oameni buni, oameni rai si soferi!

| Silvia a răspuns:

Pe tine, flav, mumoasa, cami, bro, enigma, doamna ruxandra, doamna monica, furni[sau doamna furnithinking sa moara gicu` uneori nici nu stiu la ce persoana sa vorbesc...aiurea...], bent, inna, bizzare, sweetcandy, gabry, alllinna[celebra copy/paste si gogu`... dar mie imi place foarte mult de ea pentru ca nu s-a lasat trasa in jos sau sifonata de altii. Ea a ramas la fel, chiar daca i-au sariti multi in caphee hee], criticul, softcristi, justmeflory, nicunebunu[nebunaticu` mai noulaughing], bubulina, otonis, juniper, psihoyounger si oz.
Scuze ca nu v-am scris cu litere maribig grin.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pe mai multi love struck
Preferata mea e Silvialove struck
-Cami
-tu big grin
-Bro
.....Etcbig grin

| Barajag a răspuns:

Eu ii indragesc pe toti, inclusiv pe tinebig grin... sper sa ma indrageasca si pe mine cinevahee hee... ce zici, dai pisoiul la ursoaica?laughing

| Barajag a răspuns:

@nony:mai si intrebi? mi-e teama ca nu va face pisoiasul tau fata...laughing

nony
| nony explică:

Ms @The_End. dar intrebarea este generala, nu personala happy

nony
| nony explică:

@Harciog.nu vreau sa fiu rautacios, dar eleganta este o caracteristica mai mult femininahee hee Baga mare.Eu sunt curios cine pe cine cinstesti in mintea ta.

nony
| nony explică:

@Harciog, putinii aia, vreau sa-i vad negru pe alb. daca se poate, daca nu, iti respect decizia de a ramane anonimi si de apreciat doar in mintea ta happy

nony
| nony explică:

@Ardnaxur.frumoasa catalogare, sa inteleg ca eu sunt intr-o categorie aparte?batting eyelashes
@Ursulik.il dau, face fatá ursulica?hee hee

cami
| cami a răspuns:

Zau de nu-l indragesc pe liviu 00 nu stiu cat. Cu toate ca avem noi alte conceptii cu privire la Dumnezeu/ maimuta, il simpatizez. Imi place fiindca stie sa expuna problema asa cum trebuie, chiar daca este contrara mie. (si nu, nu m-a convins, tot Dumnezeu ne-a creat ).
Nony, mai este simpatic, enimga (ce bine-mi pare ca s-au impacat! )-era momentulhee hee, furni, Bubulina, kratos, Gregory, silvia, o domnisoara cristina.

| xibalba a răspuns:

Mie imi place de ursulika- e mereu curioasa big grin. Dumnezeu ma amuza, la fel si bro. Pe brigaela o admir pentru ca e sincera. De tine imi place ca ai multi pisoi prin avatar in ultimul timp. happy

| inna a răspuns:

Pe Phoenix si criticul.

| Gregory a răspuns:

Salutare! Eu unul ii indragesc pe Mr. Nick, Dan, DanielBV, Mariobros, Bubulina, Cami, doamna Luciana...

| AndutzaAndu a răspuns:

Nony, te indragesc si pe tine dar si pe cateva persoane de pe acest sitebig grin pentru ca ma inteleg bine cu eibig grin

| JoJo a răspuns:

pe Pho3nix big grin

| TeoIonela a răspuns:

Pe cine oareee? Pe toooti
SI TOTI PE TINE daca asta vroiai sa citestihappy
pahappy

| ela_8957 a răspuns:

Mie imi place pisica (sau pisoiul) de la avatarul tau de pe TPU:X...laughing

Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti te indragim nonywinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine:d...ma indragesc cel mai multhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am nouatati, am ramas la vechile simpatii.Adica ba da, te indragesc si pe tine, m-ai surprins placut zilele trecute, gestul tau m-a lasat fara cuvinte. Felicitari!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nony nu ma ispiti ca nu sint multi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate nony, o zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ei stie cine e"! Sa-i mai scriu acum, consum tastele degeaba...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai recent l-am descoperit pe bishop. Simpatic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu indragesc toate gagicilihee hee Da ce zic eu? Nu le indragesc, le ubesc fratzicule, doar ca te-ai bagat tu si mi-ai furat citeva laughing tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Toți sunteți un tot pentru ceilalți.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot pe Flav.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh Adina, m-ai uitat dejahee hee tongue

Întrebări similare