Mie cam toti imi sint dragi ca e o intreaga comunitate si, cum sint un fel de justitiar, cum m-as putea lasat influentat de favoritisme? Am citiva oameni in vedere si-i cinstesc in mintea mea pentru impartialitate dar nu-i divulg pentru a nu lasa altii sa se simta jenati. O zi buna nony.
Sunt multi. Daca as incerca sa fac o lista, as trai cu senzatia ca am uitat pe cineva si n-as vrea asta.
Unii imi sunt simpatici pentru ca au simtul umorului.
Altii, pentru ca nu-l au.
Altii imi plac pentru ca sunt inteligenti.
De la unii am invatat multe lucruri.
Mai sunt si cei care accepta cu fair-play confruntarile de idei si corectarea greselilor.
Si, ultimul, dar nu cel de pe urma, e NONY.
@nony: ceva de genu'.
Cam ca la clasificarea celebra a oamenilor: oameni buni, oameni rai si soferi!
Pe tine, flav, mumoasa, cami, bro, enigma, doamna ruxandra, doamna monica, furni[sau doamna furni sa moara gicu` uneori nici nu stiu la ce persoana sa vorbesc...aiurea...], bent, inna, bizzare, sweetcandy, gabry, alllinna[celebra copy/paste si gogu`... dar mie imi place foarte mult de ea pentru ca nu s-a lasat trasa in jos sau sifonata de altii. Ea a ramas la fel, chiar daca i-au sariti multi in cap], criticul, softcristi, justmeflory, nicunebunu[nebunaticu` mai nou], bubulina, otonis, juniper, psihoyounger si oz.
Scuze ca nu v-am scris cu litere mari.
Eu ii indragesc pe toti, inclusiv pe tine... sper sa ma indrageasca si pe mine cineva... ce zici, dai pisoiul la ursoaica?
@Harciog.nu vreau sa fiu rautacios, dar eleganta este o caracteristica mai mult feminina Baga mare.Eu sunt curios cine pe cine cinstesti in mintea ta.
@Harciog, putinii aia, vreau sa-i vad negru pe alb. daca se poate, daca nu, iti respect decizia de a ramane anonimi si de apreciat doar in mintea ta
@Ardnaxur.frumoasa catalogare, sa inteleg ca eu sunt intr-o categorie aparte?
@Ursulik.il dau, face fatá ursulica?
Zau de nu-l indragesc pe liviu 00 nu stiu cat. Cu toate ca avem noi alte conceptii cu privire la Dumnezeu/ maimuta, il simpatizez. Imi place fiindca stie sa expuna problema asa cum trebuie, chiar daca este contrara mie. (si nu, nu m-a convins, tot Dumnezeu ne-a creat ).
Nony, mai este simpatic, enimga (ce bine-mi pare ca s-au impacat! )-era momentul, furni, Bubulina, kratos, Gregory, silvia, o domnisoara cristina.
Mie imi place de ursulika- e mereu curioasa . Dumnezeu ma amuza, la fel si bro. Pe brigaela o admir pentru ca e sincera. De tine imi place ca ai multi pisoi prin avatar in ultimul timp.
Salutare! Eu unul ii indragesc pe Mr. Nick, Dan, DanielBV, Mariobros, Bubulina, Cami, doamna Luciana...
Nony, te indragesc si pe tine dar si pe cateva persoane de pe acest site pentru ca ma inteleg bine cu ei
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: