Poi eu am avut mai demult cont pe hi5 în urmă cu câțiva ani, dar mi l-am făcut numai din cauză că logodnicul meu avea și el atunci, însă am șters amândoi conturile fiindcă hi5 este un loc plin de... proaste și proști
Nu-mi place deloc să pun poze pe net cu mine, nu mi se pare normal să pun, nici pentru prieteni... dacă ei vor să vadă poze cu mine le arăt personal sau le trimit prin mess, atât și numai la persoane apropiate, însă am avut surpriza neplăcută să găsesc la cineva poze cu mine și m-a supărat că m-a mințit timp de 2 ani că nu pune poze cu mine și găsisem pe hi5 când și-a uitat la noi contul deschis pozele cu noi în parc, știa că nu vreau poze pe net și tot a pus, a fost deranjant gestul pentru mine și logodnicul meu fiindcă a ascuns.
Nu știu, dar când cunoști un om și știi că el nu vrea să postezi poze cu el pe hi5 sau facebook sau orice altă rețea, nu e nesimțire să facă împotrivă? E dreptul omului să refuze să apară pe internet, nu toți oamenii preferă să aibă pe net poze, ci să le țină doar pentru ei, pentru persoanele din familie, persoanele apropiate, nu să arate la 14. 000 de oameni.
Chiar și profilul privat e inutil, părerea mea. Contul poate fi spart, pozele pot fi luate de persoane nedorite și chiar modificate.
Acum, în prezent, nici eu și nici logodnicul meu nu avem conturi în aceste rețele de socializare (hi5, facebook), doar unul comun, dar uitat pe acolo, fără poze, fără nimic, numai ca să scriem unui actor sau actrițe preferate... și nu nu vă gândiți la porci sau vedete din astea indecente... fiindcă Jet Li nu intră în categoria aia =)))
În plus, aceste rețele sunt periculoase pentru copii și adolescenți, precum arată aici:
http://www.youtube.com/watch?v=-ScFix9JsuA
Anonymus101 întreabă: