anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe o scară de la 0 la 10, cât de sănătos vă considerați stilul de viață?

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

8

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Felicitări, e o notă frumoasă.

anonim_4396

E o nota mediocra

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este foarte greu de zis, deoarece exista trei puncte de comparație : un stil de viață foarte nesănătos, un stil de viață obișnuit și un stil de viață foarte sănătos. Problema este că ele nu sunt echidistante, ci între stilul de viață mediu și cel sănătos este o distanță foarte mare. Daca nesănătos este 1 si sănătos 10, mediul nu este la 5 ci mai degraba la 3. Deci aș zice un 7.

| Cosimo11 a răspuns:

9.50

suntserios
| suntserios a răspuns:

7
mai dau iama in bere si nu fac sport decat in weekend

| Drimmero a răspuns:

Dorm putin si mananc destule prostii, aici e carenta mare, dar nu fumez, printre altele nu prea mananc dulciuri, mai mananc si sanatos, mai consum zilnic fructe si legume, beau peste 2L de apa pe zi, fac miscare, merg pe jos mult, pe undeva echivaleaza. Cred ca 7-8 mi-as da

| Freya1 a răspuns:

5.
Mănânc porcari, nu prea fac miscare...

| mentholinks a răspuns:

1 dar sunt sanatos tun. Nu voi muri niciodata.

| Sofer a răspuns:

6 7 cam asa.

| DonEduardo a răspuns:

5.

| Catrice a răspuns:

6

| NLS a răspuns:

6-6.5, dupa modelul lui batranulintelept77.

Altfel, presupunand ca mediu e la 5, ceva aproape de 8.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Si 10 ar fi... un stil de viata la care s-ar muri pe la 90 de ani, de batranete, fara nicio complicatie?
Daca da, atunci... probabil un 8, cu indulgenta.

anonim_4396

M-ai pus puțin pe gânduri... De ce crezi că nivelul mediu corespunde notei 3 și nu 5?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cosimo11):

Bravo!

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

-5 laughing ma duc repede laughing

| Mosotti a răspuns:

Cam la 3-4 asa.

| SilentRain a răspuns:

-4

| troleibuz a răspuns:

9

anonim_4396

Majoritarea persoanelor nu fac nimic la activ pentru sanatatea lor. Fac ceva doar cand primesc semnale de alarma.

anonim_4396

Asta înseamnă că majoritatea persoanelor sunt sub nivelul mediu...din păcate.

| gemeni6226 a răspuns:

7 fac munca fizica, zilnic sunt in aer liber 40 de minute dar ceea ce nu e sanatos imi place sa maninc multe saleuri si desi nu maninc mult dar in schimb maninc des si as putea pierde lejer vreo 5-6 kg.Dar vine primavara o sa ies mai des si va fi nota 9.

| Dddonkey a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai cam asa e. Numai gandeste te la cate persoane chiar au somn de calitate inainte de ora 22? Cate nu sufera de stres mai ales intr o perioada ca aceasta? Care e standardul? Cateodata si excesul de sport poate creea probleme. Cum si dietele nu cred ca sunt bune pentru organism. Oxigenul de la tara nu se compara cu cel de la tara. Si lipsa socializarii si izolarii poate duce la bolii, depresii si anxietate. Dar daca ar fi sa imi dau o nota in functie de unde pot fi si unde sunt probabil 6.

| Byb2001 a răspuns:

7-8

| ForeverAlone97 a răspuns:

3 cu indulgenta

| Nirvanaaa a răspuns:

6 cred. Dacă as mai regla treaba cu somnul poate ajung la un 7 happy.

| Yee a răspuns:

6
8 daca as renunta la negativism si la site-urile nu foarte indicate.

| OldSoul a răspuns:

Stilul meu de viata nu e tocmai sanatos, sunt zile in care ar fi la 5, dar si zile in care ar fi la 10, iar asa ca in medie, probabil ar fi un 7, iar, cu toate astea, am o sanatate de invidiat, nici covidu nu trage la mine.

| Amiyyira345 a răspuns:

4

Întrebări similare