I-as da 9, 4! Am o parere foarte buna, dar ar mai fi cateva schimbari de facut!
Eu iasi da 10 pentru e un site super fain pui intrebari primesti rasp. iti spui thu parerea e super nice and cool imi place foarte mult acest site si ma bucur ca l-am gasit TPU
:X :X: X: X: X: X : cu drag rvr
Pai cred ca 9
Ma ajuta mereu cand am nevoie...si iti poti petrece timpu'
DAR nu se poate numi nici site de nota 10
atunci cand scriam ceva pe google, o intrebare, sau asa, mereu mi se dadea siteul TPU cu raspunsuri.as da un 8, 50 pentru ca nu te poti increde in tot ce e pe net si tot ce iti spun unele persoane necunoscute...asta e singurul dezavantaj, in rest e super ok
Cel mai taree cu el omori plictiseala, gasesti raspunsuri f bune la intrebariele tale, raspunzi la intrebari interesante etc.
E ii dau un 10 :X
8-9. E un site destul de ok, dar nu se compara cu ceea ce a fost prin octombrie-noiembrie, deoarece atunci erau alti utilizatori, erau pe site userii valorosi care inca mai sunt si acum+altii care din pacate au plecat intre timp.Atunci se dadeau niste raspunsuri foarte bune(foarte putine pe langa subiect)intr-un timp foarte scurt, iar o intrebare obisnuita era "asaltata" de raspunsuri. Atunci calitatea intrebarilor era cu totul alta si cum intrai pe site, dadeai deja de o intrebare la care sa raspunzi.Era un site cu adevarat de nota 10 si, desi nu mai e ce a fost, tot locul unde-mi petrec cea mai mare parte a timpului cand sunt la calculator a ramas
.
I'as da 9. Pentru tot ce am invatat eu de pe site'ul asta si pentru cat de folositor este. De ce nu i'as da 10? Pentru ca e o vorba: Nota 10 e intotdeauna pentru Dumnezeu.
Nu doresc sa dau niciun fel de nota, doresc sa apreciez fiecare utilizator in parte, dar numai atunci cand merita.
Eu i-as da intre 9+ si 10, iar dapu ce se vor rezolva micile problemute pe care le mai are va fi un 10+ hotarat.
Era un site de socializare inainte de a capata o tenta de comercial, odata cu aparitia reclamelor.Prin urmare, daca ii dadeam 10 atunci, ii dau 9 acum.