Considerand ca fizicul e ok, la psihic.
Uneori ma simt de Oscar jongland cu nota 10, iar uneori ma simt ca la matematica,, adica spre corigenta!
Sunt momente în care mi-aș da o notă (mai) mică, pentru că las pe mâine ce pot face azi! )) Dar, sunt și momente în care mi-aș da o notă mare, în zilele când debordez de energie, când înfrunt tristețea, când reușesc să râd, să fiu veselă, ori când pot face cadou și altora din buna mea dispoziție. Probabil, mi-aș da și nota maximă, atunci când reușesc să mă autodepășesc, când realizez lucruri pe care nu credeam că le pot face!
Legat de fizic, am s-o citez pe actrița Oana Pelea, fiindcă mi-a plăcut mult declarația ei: "Nu sunt frumoasă în canoanele modei, dar pot deveni superbă și pot deveni foarte urâtă. Ca fiecare dintre noi. Depinde ce am pe dinăuntrul meu. Interiorul unui om modifică ambalajul."
Deci, să fim veseli pentru a arăta mereu frumoși! Să zâmbim mai des. Se zice că zâmbetul invită la fericire.
Depinde de momete. Am zile cand sunt super bine, radiez de fericire (10+), pe cand in altele pot spune ca -5 e nota mare.
Nu cred că îmi pot atribui o notă și nu cred că cineva ar puea să o facă. Adică poți să spui că ești de o anumită notă, dar comportamentul nostru variază în funcție de situațiile în care suntem puși, fizicul se schimbă cu trecerea timpului, deci nu o să fim niciodată constanți în ceea ce facem și în ceea ce reprezentăm noi ca oameni. Avem momente și momente, precum și la teste, unori suntem atât de buni încât obținem un 10, iar uneori nu reușim să facem suficient, ne dezamăgim și suntem de un 4, și așa e și în viață.
BeInnocent întreabă:
MihaiAndrei666 întreabă:
HermioneLove întreabă: