Bună.
Este o sursă de informare, de socializare de ce nu!
Nota 8. 50.
Pa, pa.
Nu conteaza cat te ajuta pe tine TPU conteaza pe cati vei ajuta. O mana o spala pe alta si amandoua fata. De acea consider ca a ajuta pe cineva inseamna a te ajuta pe tine insuti. De fiecare data cand facem un bine cuiva toti ne gandim la recompense. Complect grsit. In alta ordine de idei, si daca nu ne ajuta cu nimica cel putin ne mai distam mai facem o pauza si ne mai amuzam. In ultimul rand din 10 intrebari daca este sa primim o singura intrebare corecta eu spun ca este suficient. De la 1 la 10 Pa
Pe mine m-a ajutat foarte mult, mi-au dat foarte multe ideii si m-au ajutat foarte mult.Nota mea este 10.
6... nu prea imi mai raspund multi trebuie sa pun aceeasi intrebare de nu stiu cate ori ca sa primesc un amarat raspuns, acum cateva luni prima data cand m-am logat, nici nu postam bine intrebarea ca si aveam 2-3 raspunsuri din prima acum astept 2-3 ore pentru 1 singur raspun, m-a cam dezamagit siteul acesta
Intrebarile si raspunsurile pe care le citesc pe site-ul TPU.ro ma ajuta sa inteleg cum gandesc unii si altii, ce personalitati au, in ce consista ajutorul de care au unii nevoie;
am remarcat ca interventiile mele pot deschide si/sau largi ORIZONTUL din gandirea unora care au nevoie sa fie incurajati, corectati, sensibilizati - spre alte directii decat cele considerate "standard";
imi dau silinta sa gasesc cuvintele potrivite pentru a-i ajuta pe cei care sunt putin ingraditi sau fara experienta deloc, toti cei care mai raspund in acelasi "stil" ca si al meu, ma incurajeaza si pe mine sa revin pe TPU.ro
fara sa am pretentii de "cel care le stie pe toate": ma bucur ca cei dornici sa afle raspunsuri si incurajari se pot baza pe prezenta mea si pe experienta mea!
N O T A : 10 fara retinere!