anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe scurt, am trecut la google chrome pentru prima data, ce chestii interesante sau noi sunt pe acest browser?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cu ce sa fac comparatie daca nu ai spus ce foloseai inainte? E bun dar depinde si de pc/laptop, windows pe care lucrezi.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Cu opera am lucrat ani buni

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pai poti sa te joci cu dinozaurul cand n-ai net laughing

| OnuOnulică a răspuns:

Nimic interesant. Cel mai bun browser e Opera.

| Bobby711 a răspuns:

Astazi google chrome a murit pentru mine crying nu mai merg extensiile si nu pot sa folosesc tab-urile nici sa vad istoricul nu mai merge da i si reinstaleaza vezi ce dracu are si nimic laughing bine macar ca am salvat datele de pe laptop pe pc.
Nu am ce sa ii fac sa mearga decat sa bag wind iar probabil insa cine face asta doar sa repare google chrome asa ca am bagat fire fox si sincer imi place mai mult nu are aceeasi viteza ca si chrome(chiar daca nu prea se observa) dar nu mananca ramii. Chrome are mai multe extensii daca te intereseaza asta eu folosesc doar ad block care e si pentru fire fox si sunt sigur ca sunt si altele insa doar de asta am nevoie. La chrome imi placea ca aveam eu aranjate paginile care le foloseam des aranjate frumos si usor de accesat sus in bara aia care am uitat cum se numeste laughing pe mozila le am aranjate mare si frumos cand dau pe fila noua pe chrome accesam o pagina de genul asta cu un click aici cu 2 laughing. Chrome are aranjate semnele de carte mai usor de accesat insa in mozila poti sa le aranjezi mai bine. Btw daca ai probleme cu chrome sa nu te astepti ca vei primi ajutor de la producatori tot cu lumea de pe internet te ajuti ceea ce e foarte dezamagitor sincer ma bucur ca m am mutat pe fire fox e mult mai curat si merge mult mai bine cand folosesc pc ul la max. Nu prea e mare diferenta intre cele doua.

| darrio2007 a răspuns (pentru Bobby711):

Ai probleme si la laptop.Asa facea si la mine Chrome pe un laptop vechi pe care il am de 8 ani.Acum mi-am luat alt laptop si am instalat Chrome.Merge foarte bine.

| Bobby711 a răspuns (pentru darrio2007):

Oh stiu care e problema nu e de la laptop laughing pot sa rulez pe el battlefeild 4 laughing). Am scanat laptopul de virusi si a gasit o componenta din chrome infectata localizata aici C:\Users\user1\AppData\Local\google\chrome la user data sau ceva de genul. Anti virusul a sters fila aia si a facut aplicatia sa cedeze daca ii fac wind e imposibil sa nu mearga insa am aprox 800gb de date de care am nevoie dureaza ani sa le copiez xD daca fac wind il fac cum trebuie si oriucum am mutat datele de pe laptop pe pc la chrome nu am pierdut nimic +ca imi place mai mult fire fox

| darrio2007 a răspuns (pentru Bobby711):

Ok.