| MissDelevingne a întrebat:

Pe scurt: baiatul care sta cu o colega din clasa mea imi e var. Dar nu am aflat numai in vara asta. Mi-a facut complimente despre noua mea tunsoare iar eu nu l-am bagat in seama. I-am spus colegei ca suntem veri dar ea spune ca el zice "nu stiu". Ciudat.

Poate acum nu ma mai baga insema ori ca nu-s eu interesanta de fel, ori ca am trecut ca glontul pe langa complimentul lui.

Ce parere aveti?

PS.Nu credeam ca o sa pu din astea pe TPU dar... uite.

8 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @miss! El s-ar putea să fie interesat de tine dacă nu i-a confirmat colegei tale faptul că sunteţi veri. La cât de zurlie eşti, ar trebui să te cunoască foarte bine iar faptul că nu ai stat la discuţii să nu constituie un impediment în relaţia dintre veri...
Data viitoare întreabă-l poate că este amnezic.
O zi cu zâmbet să ai!

| MissDelevingne explică (pentru IMPERIA):

Bine...oricum e fumata faza...happy

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Ce pacat.nu am inteles nimic.

| 4Angëℓ4 a răspuns:

El nu stie ca sunteti veri? Cred ca ai procedat bine cand nu l-ai bagat in seama pentru ca dupa aceea poate se supara tare prietena ta.Dar ea te crede? In fine.Cred ca el nu te mai baga in seama pentru ca a vazut ca nu esti interesata, doar nu era sa insiste.
Un lucru nu il inteleg : Tu vrei sa te bage el in seama?
Daca o sa inceapa iar sa te complimenteze cred ca ar trebui, asa e frumos. Sa ai o zi/noapte plina de bucurie! :*love struck

| 4Angëℓ4 a răspuns (pentru 4Angëℓ4):

Cred ca ar trebui sa ii raspunzi, asa e frumos*. Scuze happy

| MissDelevingne explică (pentru 4Angëℓ4):

Pai da... dar nu s`ar supara colega mea :j pentru ca n-are treaba dar lui chiar i`a placut tunsoarea dar e vina mea acum sad

| yekto a răspuns:

Rusinica. varul tau (stiai ca e varul tau cand a facut complimentul) si tu te-ai purtat asa cu el? e ruda ta, e firersc sa vorbiti. daca erati certati era altceva, dar asa... prietena ta nu ar trebui sa aiba nici o treaba in ce priveste relatia ta cu varul tau (ca doar nu aveti de gand sa "va iubiti ")