anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe timpul lui Ceausescu daca intrebai o fetita de 5 ani cum s-a nascut ea raspundea ca a adus-o "barza". Daca astazi intrebi o fetita de 5 ani cum s-a nascut va spune ca din burta mamicii dar nu stie cum a ajuns acolo. Pe la varsta de 10 -12 ani va stii ca datorita putii a ajuns in burta mamei si va "incerca" sa faca si ea ca mama, adica sa faca sex.
Intrebarea pentru fundita mea; Nu credeti ca era mai bine ca fetita sa "creada" ca a adus-o barza si sa descopere cand se face mai mare adevarul, sau este bine ca fetita sa stie cum s-a nascut si sa puna si in practica acest "procedeu" ca sa nu-l uite? Astept si argumente pentru fiecare fetita daca se poate.

4 răspunsuri:
| eububu a răspuns:

Este bine sa stie cm s-a nascut dar sa nu puna in practica de la o varsta foarte mica

| LoveGivesYouWings a răspuns:

Phai era bine sa afle de la inceput cu m sa nascut dar sa nu practice ce a facut si mama ei ca sa o aduca pe lume decat de la 16-17 ani in sus protejat asta cred eu mai bine sa zici adevarul de la inceput

eu pana la 5 ani credeam ca m-a adus barza dupa aceea am aflat ca am iesit din burta mamei si la vreo 7-8 ani am aflat adevarul clar

| Libelle a răspuns:

Nue bine nici una nici alta.pe la 10-12 ani deja incepi sa te intrebi de lucrurile astea, datorita celor din jur, a ceea ce vezi la televizor, presa scrisa, limbajul oamenilor, iar treaba cu ``cum se fac copiii``devine din ce in ce mai greu de ascuns.deja e prea tarziu pentru a mai face ceva pentru ca lucrurile o sa continue ca si pana acum, in unele familii o sa se vorbesca vulgar, unii parinti nu o sa stie in continuare sa isi educe copiii, iar asta ii va afecta si pe ceilalti.nu avem ce face.straight face
cand sa descopere adevarul deci? pe la 15-16-17 anilaughing?
nu o sa vezi asa ceva, nu traim in jungla, niciodata nu a fost asa, deci nici de-acum inainte.acelei ``fetite`` ii vine menstruatia, se dezvolta apar tot felul de lucruri noi si e imposibil sa nu afle pana la maxim12 ani ce se intampla intr-adevar.numai daca ai tine-o in casa, fara prieteni, fara societate, si cu o privire a lumii fara sa o cunoasca intr-adevar.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare