Buna
ma sperii atunci cand vad serpi, dar si prostia umana si fetele care isi incep viata sexuala inca din frageda copilarie.
O zi buna
Broaştele.
Nu mi-e frică de absolut nimic, decât de broaşte. Nici eu nu ştiu sigur de ce, sunt inofensive până la urmă.
Ma sperie neprevazutul, viitorul, sa nu fiu pregatita pentru orice... (A, da, si serpii. Astia ma sperie mai mult decet orice).
Ma sperie intamplarile neprevazute si tragice. Ma duc cu gandul ca nu-ti poti controla propriul destin.
Ma sperie faptul ca tineretul din ziua de azi au alte preocupari.Practic nu mai avem un viitor sigur cu ei.Ma sperie de asemenea si faptul ca cei de sus, din varful piramidei au facut asta si au reusit sa intoarca privirile tinerilor de la un anumit tel.In doua trei cuvinte, mi-e frica de acea globalizare, un singur stat, in care vom fi nu mai putin de sclavi controlati.Mi-e frica de frica care o am.
De ce te sperie apa?
Pur si simplu nu o suport, mai ales cand intra in ochi si nas.Imi da senzatia de inec
Ce prostii.
Nimic sunt un semizeu
Ma sperie intamplarile neprevazute si tragice. Ma duc cu gandul ca nu-ti poti controla propriul destin
mariy întreabă: