Ezact
Pentru fundite sunati la numarul afisat pe ecran. Primii 30 primesc funditele la reducere
07551862**
Zau?pe asta n-am mai auzit-o! acum eu nu stiu ce stii tu dar din "sursele"mele stiu ca se da fundita in functie de cat de mult ti-a placut raspunsul respectiv sau persoana respectiva...
Gluma asta chiar este buna! Daca intrebi insemna ca sitii ceva? Spune-ne si noua? Ceva afinitati sunt intre utilizatori si poate chiar isi dau fundite, dar nu cred ca se pot numi pile si relatii.
Nu
Dafapt...nu stiu eu una nu
Ma uit la raspunsuri si care imi este cel mai folositor ala primeste fundita
ZAU LUZdeja sari in sus dintr-o simpla gluma? si nu dau fundita in functi de cat imi place pers respectiva ca nu am vazut nici un anunt de matrimoniale p'aci.
Nu stiu.Merge? Aaaa...deci e clar.Trebuie sa ma pun bine cu toti ca sa iau multeeeeee fundite. Mor fara ele.
Simtul umorului este o aptitudine, daca ii putem spune asa, de care nu beneficiaza toata lumea...Mutumesc pentru raspunsuri celor care mi-au inteles gluma!
Se dau funditele pe sub mana pe aici
E un adevarat trafic de fundite
Se dau fundite in schimbul unei pile de unghii si a unei relatii de convertire a idealului de inteligenta
Doamne
Nu stiu, dar. crezi tu ca acele fundite conteaza asa de mult? Cine stie. o fi promotie de fundite
Dee am trecut de varsta majoratului sa mai conteze notele pentru mine sau funditeleca si dovada ca e o gluma recomand ironiciilor sa se uite mai atent ce ''emoticon'' urmeaza dupa intrebare.
Nu cred dar oricum eu ma straduies sa dau un raspuns corect si tot nu primesc fundita
Nuuuu...Iti faci doua conturi si dai fundite de pe un cont pe altul! N-ai stiut?
anonim_4396 întreabă: