Nu trebuie sa fii hacker. Este suficient sa iti faci doua sau mai multe conturi. Pe unul (sau mai multe) intri si pui intrebari, iar pe altul intri si raspunzi. Asa iti poti da funde singur(a).
Intrebarea e ce faci cu ele. Unde le depozitezi (daca nu ai simtul masurii si iti dai prea multe)?
O alta metoda de a obtine minunata funda, este postarea unui raspuns care sa-i faca placere celui care a pus intrebarea, chiar daca nu crezi nici tu ceea ce ai scris.
Exista si alte metode, unele atat de "inteligente" incat nu le-ai descoperi niciodata, oricat ti-ai bate capul.
P.S. Unii au atat de multe raspunsuri castigatoare pentru ca au dat multe raspunsuri bune (folositoare si/sau inteligente).
Iti prezint o part-time haker-ița:
http://www.tpu.ro/......usata-si/.
Pune-o pe ea sa te lamureasca (ca pe mine stie doar sa ma zapaceasca)!
P.S. De unde crezi ca am atatea funde? Mi le transfera noaptea, cand nu vede nimeni. Dar shhhhh... Ramane intre noi, da?!
Intrebarea ta este confuza, de aceea incerc sa-mi dau si eu cu presupusul.Pe TPU se posteaza multe intrebari imbecile si se dau multe raspunsuri imbecile.Parerea mea este ca,cei ce primesc votul de raspuns castigator, sunt cei care dau raspunsuri cu adevarat utile, la intrebari serioase.eu sunt mai ''boboc'' pe TPU,am primit funde si raspunsuri castigatoare,fara sa cersesc asa ceva.dar,nu voi raspunde,niciodata,doar asa, ca sa ma aflu in treaba, sau ca sa fiu primul pentru a aduna puncte.cred ca spiritul acestui,hai sa-i zicem blog, este acela de a ne ajuta unii pe altii, la nevoie.
Isi fac conturi multiple. Este singura solutie. Pe celalalt pune intrebari iar apoi intra pe celalalt cont si is raspunde la intrebarile pe care le-a pus pe celalalt cont. Apoi iese din cont si apoi isi da funda in timp ce intra inapoi pe contul unde si-a pus intrebarile si vede raspunsurile ei/lui si apoi funda
AlexandraAle121 întreabă: