anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe viitor vreau sa ma stabilesc intr-o tara straina, undeva in America cred. Cum as putea sa fac asta? Stiu ca nu este deloc usor. Mentionez ca vorbesc engleza foate bine.

6 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Nu stiu de ce vrei asta fiindca niciunde nu-i mai bine ca acasa! Apoi engleza ta nu va fi niciodata perfecta ca a unui nativ. Ar trebui sa înveți mereu si tot ar fi lucruri ce nu le-ai sti bine, apoi daca noi in lb. noastra maternă nu ne intelegem cand vorbim, dar in engleza? In strainatate e OK sa-ti faci bani, dar e bine sa revii... Sunt de 4 ani plecată, stiu limba, lucrez, dar totusi ACASA e perfect! Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oriunde e mai bine ca in ROmania. Sunt plecat de 9 ani, nu am mai pus piciorul in tara de 6 ani si nici acum nu duc lipsa la nimic ce tine de tara aia.

| marriancosmin a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum a inceput totul? Cum ai plecat, si de ce, Endorys? Aveai cunostinte acolo? Ai inceput de la 0? Caro, m-am saturat de tigani si personae prost educate si inchise la minte.

| anonim_4396 explică (pentru marriancosmin):

Pai tatal meu "drag" a dat ortu popii si eu si mama mea o duceam din ce in ce mai rau. Ma refer la situatia financiara. Si ea a decis sa mearga la munca in Italia si sa ma ia si pe mine acolo la scoala. Aveam 14 ani pe atunci. Nu cunosteam pe nimeni, am inceput de la nimic si am ajuns unde am ajuns cu multa munca si ambitie.

| Caro34 a răspuns (pentru marriancosmin):

Te cred, dar stai sa-i vezi pe straini... Niciunde in lume, o școală mai bună ca in RO nu exista - normal, pentru cine vrea sa învețe! "Inchis la minte", stai sa simți "inchis la suflet" ce dureros este! Mintea o mai poti educa cumva, dar sufletul inchis... Numai bine!

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru anonim_4396):

Pardon,Rromânia de fapt!