Ca viata oamenilor depinde de cum le convine altor oameni existenta lor.
M-o invatat 3 lucruri
1.traieste-ti viata gandind pozitiv chiar si atunci cand treci prin perioade proaste altfel numai de stresezi degeaba si iti mananci sanatatea stiu ca e buna dar mai usor
2.Visurile indiferent cat de grele sunt, sa nu uitam de oamenii in scaun cu rotile care sunt campioni, batrani si batranele care fac sala si au un corp superb si copii orbi care fac cele mai frumoase picturi(in felul lor)
3. Iubeste-te asa cum esti gras, slab, prost, inteligent, frumos, urat, nebun, tampit si accepta schimbarile, sa nu uiti ca din tarana esti facut si in tarana te vei intoarce deci practic stii ce o sa se intample cu corpul tau
Aceste sunt 3 lectii valoroase pentru mine si tin cont de ele.
Prea multe ca sa le scriu aici. In acelasi timp prea putine. Prevad ca mai am multe de invatat avand in vedere ca sunt inca tanar.Dar am dat peste asta zilele trecute. In afara de "simtul civic", mi-a placut ce am citit. https://tomanicolau.ro/7-greseli-28-de-ani/
Ca e cruda lumea asta, prieteni adevarati dispar, nu trebuie sa ai in nimeni incredere
Nu m-a învățat filozofii și tâmpenii psihologice, ca să-ți răspund la întrebare.
48deOre întreabă:
droid96 întreabă:
Abcd1234ef56 întreabă:
StimabiluI întreabă: