Pai frazele profei de romana, mate si fizica Cateva: Nu te agita ca un sifon, Fata nu sta asa cracita ca ai timp dupa ce te mariti, Am pazit oile inaintea ta, Ce ai baiate?! Vrei sa te pisi? Auzi.[cu accent pe nas]
Sau cand unii colegi dau replica la profesor de ex ce mi s-a intamplat:
Profa recita: "...Mai lasa-ma un minut, mai lasa-ma o secunda..." Colegul mu: "Va las, va las"
Sau Profa de romana zicea: Voi bineinteles ca veti citi Zana zorilor
La care un coleg: Zana zanelor! Profa: Zana zanelor? De cine? Colegul: Florin Salam! Profa: rade si isi pune mana in cap... vazand la ce ne sta gandu'
Trebuie sa stim sa ne amuzam mereu, de aproapte tot ce ne inconjoara. Bineinteles, fara a fi ipocriti, cum ar fi sa ne amuzam de raul altuia.
In momentul de fata, ma amuza aceaasta intrebare.
In rest, mi-ar trebui decenii sa scriu tot ce ma amuza, toate fazee nostime, ccand radeam cu prietenii pana ne dadeau lacrimile. Sau cu colegii, in clasa, la ore si in pauze. Dansurile noastre tipice, replicile putin spus geniale. La tot pasul te intalnesti cu ceva care te amuza si iti da o stare buna, trebuie doar sa profiti de fiecare minut.
Filmuletele cu oameni care cad sau ceva de genul, cele cu animale, bancurile...
Fetitele de 13 anisori ) care cred ca stiu tot si ca au trecut prin viata infruntand toate greutatile ' baietii'
Pai... cea mai buna prietena a mea este foarte, dar foarte amuzanta! Cand sunt cu ea tot timpul facem haz, si radem apreape din orice prostie.
Accentul profei de istorie..de exemplu:
pai sa va zic mai copii ca voi veti ajunge sa explorati.(vorbind cu accent, pe nas)ne pisam pe noi