anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe voi ce "vedeta" va enerveaza cel mai mult? Pe mine Alex Velea.

19 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pe Velea nu il suport ..si in general toti cei care au mai multe tatuaje decat clase...
O zi bunahappy

| ɹαℓυ a răspuns:

Mihaela Radulescu ma cam calca pe nervi. Nici cu Velea nu imi e rusine. laughing

| FemeiaPisică a răspuns:

Nu pot să spun că mă enervează, dar nu îmi plac deloc: Oana Zăvoranu, Bianca Drăgușeanu, Chivu și Mocanu(asistentele lui Capatos), Dan Diaconescu cu Elodia lui, Antonia și Alex Velea, Mihaela Rădulescu, toate femeile lui Guță care se plângă că le-a lăsat borțoase, Andreea Tonciu, Daniela Crudu, Sânziana Buruiană, Iulia Albu și găina ei, Mădălina Ghenea și tot așa...

| AFR81 a răspuns:

Asistentele alea 2 de la Capatos, alea ma enervau cel mai tare.

| William a răspuns:

Pe mine ma enerveaza toata lumea, vedete sau nu.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Toate tarfele care apar pe la tv, dintre cei care canta spun mai bine cine-mi place ca e mai usor:cei de la Parazitii si Smiley... Ar mai fi Mironica de la sport.ro, poate cel mai tampit om din televiziune daca n-ar exista Banciu si multi altii, d-aia nici nu prea mai ma uit la tv

| Fatamuntilor a răspuns:

Persoana publica, NU,, vedeta
NU ma enerveaza dar sa zicem ca NU agreez sa zicem manestii care kile de aur dupa ei.
Mai degraba ma deranjeza persoanele din jurul meu care prin gesturi sau fapte mi-au facut odata vreun rau
Dar cum perfectine nu exista...

| RainmakerX a răspuns:

Hey! Pai lista mea e mare. Multi imi sunt antipatici:
ex: Mihaela Radulescu -Nu ma mai uit la Romanii Au Talent numai din vina ei. Nu o suport. (Are acel fel de a fi...)

Fuego...Nu am nimic cu dansul dar pur si simplu nu imi place.(fiecare cu gusturile lui)
Iulia Albu iarasi se crede marea diva... cea care stie totul si are dreptul sa-i critice pe toti.
Sincer, cu Velea nu am nimic. E el asa mai negricios de fel dar are totusi un suflet. A participat si la activitati cu scop caritabil, chiar daca impins de Antonia.
Sunt oameni si mai rai decat el...
Nu imi sta in fire sa judec pe cineva numai dupa corp.
In concluzie schimb canalul doar daca o vad pe Mihaela Radulescu. (Nu sunt singurul, stai linistit!)

| KamaSutra a răspuns:

Pai nu pot sa-i scriu pe toti, in general cei care apar la tv si incearca sa atraga atentia prin goliciunea lor, cantaretii romani-nu.mi place niciunul

| Mayar a răspuns:

Din Romania? ...Multi, dar printre primii ar fi Mihaela Radulescu, international - nicki minaj

| Suck a răspuns:

Niciuna, fiecare face cat il duce capu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe mine Shakira, Ke$ha, Taylor Swift, Nikki Minaj, Katy Parry. Lady Gaga si Beyonce, the best.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Guță laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toți, disprețuiesc orice vedetă.

| ubox7007 a răspuns:

Nicole Cherry, pur si simplu cand o vad mi se face greata

| BlitzLikeXd a răspuns:

Alex velea nu-mi pasa nici Oana Roman..si Mihaela Radulescu.

| Ayakawelwel a răspuns:

Niciuna

| AnastasiaMariaAnastasia a răspuns:

Pai..multiiii! Mara Banica, Loredana Chivu, Leo(tiganul), Iulia Albu, Adelina etc.

Întrebări similare