Pentru ca batranii sunt singuri si ai nevoie sa vorbească cu alții... Dar mna dau de astia pe care ii doare in borta.
Liftul te duce 2-3-6 etaje, dar sa vezi cand incepe sa-ti vorbeasca taximetristul...
"Ce doamne iarta-ma m-ar interesa pe mine sa vorbesc cu un strain cu 2754 de ani mai batran?"
Dar dacă ar fi fost un tinerel, in locul moșului, ți-ar fi plăcut?
Degeaba îți iei tricou cu mesaj, că ăla nici nu mai vede să citească, decât dacă se "lipește" de tine in lift.
Ești răutăcios. Oamenii au nevoie sa socializeze, unii o fac cu oricine și se întâmplă să găsească și persoane receptive, se simt singuri probabil sau sunt obisnuiti asa din tinerețe când lumea era mai deschisa într o comunitate mica. Recunosc ca mai sunt și unii agasanti
Cel despre care vorbeam era agasant. Incerca sa se bage in viata mea personala cu tot felul de intrebari nepotrivite, si nu stiu de unde pana unde.
In afara de faptul ca m-ai facut sa rid copios ti-as spune ca eu patesc la fel dar nu cand sunt in lift ca nu am (bloc 4 etaje stau)ci cand merg sa platesc cheltuieli scara la responsabila vrea sa-mi faca mereu capul calendar.
Nu numai in lift. Se întâmplă și pe stradă. De exemplu, odată s-a oprit un bărbat cu mine să mă întrebe dacă știu unde stă nuș cine. După ce i-am răspuns că nu știu de persoana respectivă, a început să mă țină de vorbă vreun sfert de oră. Eu stăteam pe bancă, așteptam pe cineva și l-am lasat să trăncăne până a venit persoana pe care o așteptam.
AnnaMaiya întreabă: