| Lost In Your Smoke™ a întrebat:

Pe voi nu va enerveaza utilizatorii care raspund cu rautate? Sau vorbesc si ei.ca sa fie in discutie? Adica.rolul site. ului e sa dea o mana de ajutor(adica noi.prin rasp noastre), nu sunteti de acord?

6 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nulaughing. Cum ar fi sa nu imi suport propria persoana?laughing

| Barajag a răspuns:

Nu ma enerveaza atata timp cat stiu ca acele persoane nu sunt demne de a avea respectul meuhappy

| monyk a răspuns:

Buna, sunt de acord cu tine! Dar nu avem ce face, decat sa ignoram acele persoane care dau astfel de raspunsuri, eu cel putin niciodata nu am raspuns cu rautate, daca am putjt sa ajut pe cineva cu ceva, am facut-o cu mare drag, daca nu atunci nu raspundeam cu rautate sau sa ironizez pe cineva. Dar uite ca nu toata lumea e la fel, fiecare cu mentalitatea lui, incerc sa ignor cei care raspund in batjocora, rautate si ironie, din fericire mai sunt si altii care sunt de treaba si dau raspunsuri foarte bunehappy.

| vladust a răspuns:

Da, ma enerveaza rau si pe mine. mai ales cei care fac reclame si vorbesc despre alt subiect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie chiar imi plac. Uite, de exemplu, tu. Vorbesti sa n-adormi, ai cele mai mari probleme din lumea asta si, nu mai poti respira daca nu postezi tot felul de intrebari tampite. Si... mai lucreaza la gramatica, fiindca esti PRAF!

| Lost In Your Smoke™ explică:

@Transilvaniarolling on the floorintrebarea mea era altfel redactatahappydaca vrei sa scriu special pentru tine ca la lucrari o sa o facoh go on.numai pentru somnul tau linistit(pa)