Ba da ...Mai ales ca-s clasa a V a si ma sperie profesorii si totul ce e nou.Am inteles ca nu-s asa de grele...Este vorba despre ce ai facut in clasele anterioare.
Nici mie nu imi este frica. Desi la mine se vor trece notele in catalog la mate si romana. Dar nu vor fi asa de complicate, deci nu-i problema.
Nu. Cum nu-s trecute-n catalog, asa ma doare si pe mine in cwr. Si asta ca sa nu fiu ipocrita, pot spune ca inainte de ORICE test, ma napadesc emotiile. (doar pentru un moment)
Testul in sine nu ma sperie, caci nu se trec rezultatele in catalog, dar ma sperie faptul ca de luam sub 5 ne baga intr-un program de invatare a ceea ce nu stim, dupa ore.
Nu cred ca ai de ce sa iti fie teama deoarece pana la urma asta este motivul pentru care te duci la scoala.Degeaba inveti doar ca sa iei nota buna la test si dupa aceea sa uiti totul. Testele te ajuta sa te verifici ca sa vezi la ce nivel esti, notele apoi nu vor mai conta, ceea ce conteaza este ceea ce ai tu in minte si daca esti sigura pe tine nu ai de ce sa iti fie teama. Daca iti e atat de frica de un amarat de test initial care nici nu se trece, atunci ce vei face cand vei da examene, sau mai rau, bacul.Ai sa te sinucizi? Este doar un mjloc prin care comfirmi tot ce ai invatat pana acum. Sper ca nu mai esti atat de speriata. Fundita?
@GreenLife, eu am intrebat ca sa aflu si parerea celorlalti. Mie nu imi este frica de ele.
De ce sa ne sperie din cauza ca sunt usoare si nu se trec in catalog sau carnet!