Doar pe prosti & handicapate deranjeaza. Atat timp cat intelegi ce scrie dao in masa de treaba nu stai sa pui linii si ghilimele la tot ce zici
Da, consider ca este de bun simt sa te exprimi intr-un mod cat mai civilizat si de asemenea sa incerci pe cat posibil sa faci cat mai putine greseli gramaticale.
In primul rand omul a descoperit prima oara sa vorbeasca in timp s-a dezvoltat si scrisul,ceea ce face dificil limba scrisa,in limba romana scriem asa cum auzim dar in limbi nu, ce vreau sa afirm e faptul ca limba scrisa difera de cea vorbita,vorbim de doua limbi diferite,de asta este dificil scrierea,daca am merge in viitor probabil ca gramatica de azi ar fi eronata si in trecut,limba evolueaza,inclusiv acele reguli inventate de om, limba nu sta in virgule, puncte, asta e o inventie umana si asa omul mai mult prin comunica non verbal, in fapt lipsa socializari verbale duce la depresie, asta pentru ca creierul uman vrea sa vorbeasca
Cat timp textul se poate intelege, e ok, nu ma deranjeaza.
Insa daca din 10 cuvinte scrise, 9 sunt scrise gresit, e posibil sa am o problema maricica cu persoana respectiva.
Fiecare cu limba proprie, dar folosim regula "gramatica" ca sa-i enervam pe ei.
Mă enervează teribil. Sunt conștient că toată lumea mai greșește, un semn de punctuație neadecvat sau o literă mâncată nu mă deranjează așa mult. Când dau însă de cretini care scriu cu picioarele și habar n-au care sunt cele mai elementare reguli de scriere ale limbii române mă apucă damblaua.
Seven-Eight= Cretinisme.
Am mai dat un raspuns pe tema erorilor gramaticale, nu-l reiau aici...dar vreau sa ridice mana oricare dintre "istetii" pe care nu-i deranjeaza atunci cand aud pe strada, langa ei un:
"Problemele e multe" sau "Monezile ie grele"
Pe cine nu deranjeaza asa ceva?
Fix pe aia care vorbesc la fel.
Deci, ...mai usor cu pianul, caci Prostia NU are nicio scuza. Nu in 2019, cu internet si zece ani de scoala obligatorie!
Mă amuză unii, dar unii sunt enervanți!
Dacă faci greșeli gramaticale și mi se pare că ești deschis la minte de exemplu, aș vorbi destul de mult cu tine.
Dar de exemplu dacă faci greșeli gramaticale și nu ști nimic, adios!
Ai omis doua virgule inainte si dupa "de exemplu" si un "i" la "sti". De asemenea, dupa "dar" ar fi fost dragut sa scrii "altii", nu sa te repeti cu "unii".
Inca un ignor 'incoming'.
Da. Hai ca una mai merge, dar sa nu inteleg deloc ce vorbeste, mai bine vorbesc singura.
E cam deranjant. Unii scriu atat de rau ca trebuie sa stau sa traduc si abia apoi sa ma gandesc la un raspuns. Eu cred ca e de bun simt sa iti stii propria limba.
RAY întreabă:
anonim_4396 întreabă: