Pai pentru mine funda putin conteaza, incit ea nu valoreaza aboslut nimic, insa e mai placut sa ajut pe cineva mai ales cind stiu sigur raspunsul corect... Succes
In cazul meu ambele au o influenta.Adica m-am inscris pe acest forum de curand sa ajut mai mult lumea.dar nici niste funde nu strica pentru palmares.Din punctul meu de vedere aceasta "funda" a fost "infiinta" pentru rasplata celor mai bune raspunsuri...dar si stimularea ar putea fii o cauza.Toate cele bune.
Zau sa iti zic nici nu inteleg pentru ce este funda dar incerc sa ajut pe cineva care are clar nevoie de ajutor
E o prostie cu fundele astea, toata lumea spune "funda' mai important este un raspuns, decat funda
Mă doare la buci de fundă, dacă am chef să ajut pe cineva o fac, de asemenea dacă ştiu de ce să n-o fac? Nu-mi pică mâinile dacă ajut pe cineva când ştiu că pot.
Nu ma influenteaza cu nimic si mi se pare inutila toata treaba cu funda. Raspund cand si la ce intrebare am chef si acolo unde este vorba de subiecte despre care am cunostinte.
Raspund pentru a ajuta pe cat posibil. Daca cel caruia ii raspund da si funda, este problema lui.Nu o refuz.
Cred ca pe toti ne influenteaza mai mult sau mai putin. Mai mult, atunci cand persoana pe care am ajutat-o considera sfatul meu util, mai putin atunci cand dezbatem anumite teme in care avem opinii diferite sau contadictorii.