La cate intrebari de genul asta am raspuns, cred ca ma integrez in acea "varsta", pe scurt de cand au aparut toate aceste noi telefoane, calculatoare si alte inventii noi, oamenii s-au obisnuit ca asa totul e mai usor, pentru ei e mai usor sa jignesti si sa faci rau, decat sa ajuti si sa iubesti, toate acestea vor duce la distrugere, este asa cum au zis si cercetatorii, peste cateva mii de ani cred, nu vom mai exista, din cauza "nesimtirii" unor oameni si a celor care polueaza si nu fac decat rau naturii, incet incet ne vom autodistruge. Asa cum ai zis si tu, oamenii se comporta exact ca animalele (numai cand ele se bat), numai ca mai rau, pana si animalele sunt mai normale decat noi.
In fiecare zi vezi ca s-a sinucis cineva, a avut un accident, a fugit de acasa, l-au rapit, s-au impuscat, violat etc.
Numai de astea auzim, mai ales gripa porcina (aia este falsa, creata in laborator), multi oameni au murit din cauza vaccinului si guvernele vor se ne manipuleze prin Mass-media, adica TV, calculator si altele. In mai multe cuvinte: totul se duce de rapa.
Copii s-au rasfatat si ei, am vazut la scoala copii de cls. 1 care au telefoane si vorbesc urat, toata tehnologia asta le rapeste copilaria.
Cand tu erai mic probaganda comunista si cultul personalitatii ajunse-se la paranoia si unde ai vazut tu armonie nu stiu. Ideile evolutioniste au aparut pe la noi inainte sa te nasti tu.Sa spui ca oameni se comporta ca animalele de cand a aparut ideile evolutionizmului, asta denota lipsa ta de a vede cu obiectivitate a realitatilor, si slaba cultura de care dispui. Daca evolutionismul a avut efect asupra ta schimbandu-ti comportamentul uman in cel de animal mă mir totusi cum de religia pe care o sustii ca fiind suprema nu tea mentinut uman.Astept o explicatie, dar pertinenta.
Era pe dracu liniste si armonie.Cred ca lucrurile astea le citesti in enciclopediile pentru copii.Lupta de clasa a fost dintotdeauna, uita-te la mine daca nu am dreptate.
Domnule@Hombre, citeste ultimele doua comentari sint doar copii dar judeca mai inteligent decit adulti.Multumesc
[ am 14 ani... poate ca nu sunt in masura sa discut despre acest subiect care a patruns pana si in " creierul " copiilor ]
Consider ca oamenii nu au evoluat deloc, au ramas la fel, gandirea la fel, corpul la fel, insa cel mai mult a " evoluat " tehnologia, care i-a schimbat pe oameni.
Aceasta intrebare se adreseaza adultilor, deci, nu prea am dreptul sa raspund pentru ca am numai 12 ani, insa, as vrea si eu sa-mi spun parerea: Traiesc in vremea in care daca nu ai telefon de fite sa un calculator de ultimul model, este foarte grav, insa, eu nu sunt de aceeasi parere. Intr-adevar ma folosesc si de telefon si de calculator dar, nu m-ar deranja sa traiesc in vremea in care nu erau toate acestea. Eu sunt convinsa ca si atunci oamenii erau fericiti si se distrau. Dar, totusi, sa ne bucuram de de ceea ce avem, pentru ca, mereu se poate si mai rau.
E numai si numai din punct de vedere economic treaba asta.Inainte era economia centralizata si se urmarea ca fiecare individ sa-si aduca aportul.Deci indiferent ce loc de munca avea, ca facea sau nu facea ceva, trebuia sa aiba loc de munca ca sa fie egal tuturor. Ia uita-te matale mos Traiane acum...Nu muncesti nu maninci decit daca umbli cu chestii care ti-ar putea ingradi libertatea.Iti mai arde de respect si armonie cind te conduce foamea la scor de rugby?
,, they don't really care about us". pe scurt, o profa zicea de mult cand eram la scoala,, unii sunt cu nasul atat de sus incat nu le ajungi la el nici cu un bat cu ca in varf", de asta s-a dus legatura dintre oameni. apropo, cum sa evoluam din animal sa devenim oameni, mai destepti pentru ce? pentru ca acum sa devoluam? deci daca e treaba cu evolutia atunci o sa ajungem sa evoluam in bacterii in scurt timp
Nu stiu ce inseamna "mai invarsta", dar tinand cont de media de varsta de aici, cred ca ma calific.
Am crescut cu teoria evolutionista in prim plan iar cu credintele religioase in planul 2.
Am vazut oameni (multi) mai mult decat bisericosi, dar cand era de dat ceva sau ajutat pe cineva, uitau de principiile crestinesti.
Eu cand dau sau ajut pe cineva nu astept nici o rasplata, nici de la vreo divinitate nici de la cel ajutat, o fac pentru ca pot si atat.
Nu cred ca Darwin e de vina pentru bigotismul sau egoismul, dupa caz, al unora.
Si in plus, te rog nu jigni animalele, cred ca multi oameni sunt incapabili sa-si exprime dragostea fata de cei apropiati cum o face un caine, si nu multe animale isi abandoneaza sau ucid proprii pui...