| ggabi65 a întrebat:

Pe vremea lui Ceausescu n-a fost nici o lege cu privire la angajarea unui muncitor?
Eu stiu ca pe vremea lui Ceausescu a fost o lege : cine munceste are dreptul la salar. Eu am avut dreptul la bataie

36 răspunsuri:
| ggabi65 explică (pentru darrio2007):

Este foarte simplu. dacă-i sclav faci cu el ce vrei. dacă refuză să lucreze îl bați cu biciul sau cu cureaua. eu am ajuns să fiu sclav pentru că am fost silit să lucrez fără salar. și pe vremea lui ceaușescu a fost o lege : cine lucrează are dreptul la salar. eu trei ani am lucrat la O.C.L alimentara ca remizier. de la panificație n-am văzut un ban. eu am primit salaul de la o.c.l alimentara. în afară de asta fiecare muncitor a avut dreptul la o pauză de masă. eu am lucrat la panificație toată ziua flămănd

| ggabi65 explică (pentru minrest):

Problemele psihice au apărut din cauza bătăi cu cureaua

| Matei_Ciprian_Ciobanu_1990 a răspuns:

Sunt pe pozitia 11 fututi copilu ma tii

| minrest a răspuns (pentru ggabi65):

Eu cred ca au aparut pentru ca boala tatalui si fratelui tau asa se transmite, prin agresiune. Vezi, nu e o diferenta mare intre ce spun eu si ce spui tu. Eu de ce nu am innebunit, ca am mancat si eu destula bataie, tot cu cureaua.

| darrio2007 a răspuns (pentru ggabi65):

Curioasa viata de muncitor ai mai avut.

| minrest a răspuns (pentru darrio2007):

Banala. A lucrat vreo trei ani, si dadea banii in casa. Apoi s-a angajat in alta parte, si acum dadea doar o parte din bani. Toate astea intr-o lume disparuta, greu de inteles astazi.