| farapoftadeviata a întrebat:

Pe zi ce trece vad ca viata este din ce in ce mai urata. In fiecare dimineata incepe rutina: trezit, plecat la munca, intors la camin, iar munca, baut 2, 3 beri si somn...M-am saturat pur si simplu...Am tot incercat sa-mi fac o relatie in ultimele luni dar tot ceea ce am inceput s-a terminat brusc si urat si acum imi e frica si in vorba sa mai intru cu cineva. Prietenii din jurul meu au inceput sa-si faca relatii stabile si nu prea mai petrecem mult timp impreuna si pur si simplu la un moment dat simti ca innebunesti.

Va multumesc ca ati citit!

7 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Idem! si eu-s la fel. cat de cat mai ies la plimbare, mai fac si altceva in afara de acasa-lucru-birt-acasa..rutina asta tu ti-o schimbi. daca iti place ceea ce faci, nu pui osul la treaba sa schimbi. daca-ti doresti sa schimbi placa, o poti schimba. totul e in capul tau. viata pun pariu ca nu se rezuma la atat. noi o rezumam la astea. pune mana si schimba-ti drumul

| Mădă0611 a răspuns:

Poate şi altora le e frică să intre în vorbă cu tine. Ce poţi să pierzi? Cred că te cam stresezi, şi te stresezi degeaba. Dă-ţi timp. happy

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau, draga
Intre rutina zilnica si presiunea de a-ti gasi o partenera, incearca sa ai si un pic grija de sufletul tau : fugi de toate 1-2-3 zile undeva. la munte, la tara, la pescuit pe balta. Ia un tren oarecare si coboara unde-ti vine chef.
Incearca sa te relaxezi si sa-ti aduci aminte cum e sa te simti bine, liber si sigur pe tine.
Daca tu te simti bine cu tine, si femeile se vor simti ok in prezenta ta, si vor fi mult mai deschise.
Te-am tzucat, si sper sa-ti gasesti echilibrul si pofta de viata.

| farapoftadeviata explică (pentru Stelutza1990):

Eu as fugi, dar nu am cu cine, toti prietenii si cunoscutii mei pleaca in vacanta in cuplu... si cand ii vad impreuna mai mult rau imi fac sad

| Stelutza1990 a răspuns (pentru farapoftadeviata):

Fugi singur, ca sa te gasesti pe tine. ce nu ai inteles din ce am scris?

| farapoftadeviata explică (pentru Stelutza1990):

Acum am inteles, iti multumesc pentru sfat happy

| Flaviia16 a răspuns:

Eu ca fata iti spun ca in putinul timp liber pe care il ai sa te ocupi de aspectul corpului tau si implicit si de sanatatea ta facand sport iar fetele vin ele happy Cand te astepti mai putin, atunci iti iese cineva in cale :d