Vreau sa imi schimb proprietatea in UK, prin 2023 aprilie e posibil sa ma relochez. 2022 urmeaza cu masina noua si jocuri noi de PS5
Sa ma insor, daca sunt doritoare sa nu ezite sa ma contacteze, mai ales daca sunteti pline de bani! Doar nu vreti sa ducem o viata plina de lipsuri...
Daca vrei iti trimit eu cateva, ti-am spus ca sunt plin de gagici... ma dispera jur, si in plus e foarte riscant, mereu am frica sa nu ma prinda vreo una cu alta, nu ma crezi iti arat dm-urile.
Iti trimit si tie ca stiu eu una cu bani multi care pleaca in Maldive luna asta si sta acolo vreo 2 saptamani.
Nu e cine stie ce da are un c*r, valeu... bine e si putin plinuta da merge.
Mă ofer voluntara, eu aduc banii tu gătești )
Nu erai barbat?
In funcție de zi mă metamorfez in fata sau băiat
Luni- fata
Marți- băiat
Miercuri -fata
Joi -baiat
Și tot așa
Toate femeile să apeleze la mine
Esti bi?
Nuuu. Prefer DOAR bărbații!
S-a întâmplat să sărut în trecut și femei ( doar sărut și mângâieri ) iar diferențele sunt enorme!, de la cer la pământ, aș putea spune, sărutul cu o femeie e echivalentul cu a săruta o cărămidă sau o piatră de pe marginea drumului, indiferent cât de talentată, frumoasă, erotică etc e... pe când cu un bărbat e cu totul altceva, unul talentat te poate face să nu mai simpti pământul sub picioare.
Replica e destul de veche, dintr-o parodie credeam că toată lumea o cunoaște.
https://youtu.be/k93T-k4aOcM
Îți doresc - pentru noul an- că toate femeile -cu bani cu tot- să apeleze la tine
Nimic.
Am 32 de ani. Sunt la vârsta la care doar voi beneficia de ce am realizat până acum.
Iar la vară voi veni în RO. (dacă se va termina cu rahatul ăsta de virus)
Să mă urc pe un zgârie-nori și să fac cel mai riscant selfie.
La înălțime, baby!
Vorbesti serios? Macar sa si faci, asa spun si eu ca vreau sa ma leg de aripa unui avion da nu prea e posibil.
Ha ha. Mai bine mă teleportez în Triunghiul Bermudelor sau într-o gaură neagră.
Promit că fac live de acolo.
Da vezi ca n-ai net acolo, sau na, daca tu vrei du-te, poate asa scapam si noi de tine :*
Bună.
În primul rând să devin mai puțin sălbatică, să mă las îmblânzită & domesticită
Să mă îndrăgostesc și să-mi găsesc prințul fermecător
Să călătoresc, să văd lumea, întotdeauna mi-am dorit să străbat lumea în lung și-n lat, să văd locuri noi, sper să fie un an potrivit pentru acest obiectiv
Să mă stabilizez din punct de vedere emoțional, spiritual
Să am parte de aventuri și experiențe noi & să mă bucur de fiecare clipă
Lucruri care sa imi bucure sufletul si cum sunt genul care adora schimbarile si nu am stat in zona de confort o sa fie interesant.