Cit se poate de adevarat! Deci adaug: sa fie si cuminte!
Si pentru ca esti fata, ce baieti ai alege, tot roscati?
Chiar nu contează atâta timp cât este inteligentă, interesantă, plină de feminitate, n-are un vocabular și un comportament vulgar și este frumoasă (haide să fim sinceri, toți se uită în primul rând la înfățișare și mai apoi la suflet).
Îi plac blondele, fiindcă brunetele sunt mai deștepte decât el. ))
Degeaba traiesti o viata daca nu *** o creata, am scapat o creata beton, dar pana mor tot intep una, nu ma las ))
Aha. Lasa-l sa nu te suporte. Sunt destui care sa te iubeasca.
Credeam ca esti bruneta, poza ta aparea oarecum in albastru si nu am putut deslusi daca e brunet sau saten, am crezut ca e brunet.
Hai sa zicem ca inca nu te iubeste nimeni. Esti o fata draguta, inteligenta, si probabil mai ai multe alte calitati, cineva cindva le va observa si va fi topit dupa tine.
Sau mai bine zis NICIODATA, am numai defecte
Oricum multumesc!
Ehei, cine te va iubi cu toate defectele tale, sau mai bine zis in ciuda lor, te va iubi cu adevarat. E usor sa iubesti cand totul e perfect, mai greu cand ajungi sa cunosti si defectele celui iubit, de aceea sunt multe despartiri. Dar cine accepta pe cineva cu tot cu defecte, iubeste cu adevarat. Si, cum orice sac isi are peticul, iti vei gasi si tu "defectuosul" tau !
Nu vreau sa gasesc pe nimeni, problema e ca tu nu ai cum sa realizezi ce simt eu si cat de prost ma simt, dar nu conteaza oricum asta.
mihaela171717 întreabă: