Ca se ingrasa ca porcul tu o ei cand zici ca e mica pisica si ea se tot ingrasa se transforma treptat in monstru apoi isi dai seama cat ai bagat in ea, asta e motiv sa o arunci de la etajul 9
Lipsa de loialitate, lipsa de igiena, lipsa de interes in mine, superficialitatea. Pe unele dintre acestea le observ imediat deci nu ajung la o relatie de lunga durata, altele se manifesta in timp. Pentru o relatie pe termen lung vreau sa vad ca fata stie ce vrea de la viata.
Daca cumva bateai apropoul la mine, imi pare rau sa te anunt ca eu nu mai locuiesc in Romania de ani buni, si nu prea obisnuiesc sa scriu romana de mult. dar na, se mai gaseste cate unul care sa se dea destept zic si eu
Apropouri? Ce-s alea? Nu mai locuiesc in Romania de mult timp si nu mai stiu sensul tuturor cuvintelor.
Dar mna', se mai gaseste cate una sa se dea rotunda... zic si eu.
Auzi, de ce nu te duci tu sa de dai mare destept in alta parte. Einstein!
Dar inca nu mi-ai spus ce-s alea apropouri(((((((((((
P.S. O persoana care iti atrage atentia, nu e o persoana care se crede sau doreste sa para mai inteligenta decat tine. Este doar o persoana care doreste un nivel ridicat de cultura pentru persoanele din jur.
O seara faina!
Lipsa de comunicareuneori si scimbarea de comportament ''te indragostesti de ea find fata cuminte dupa un timp sa cunoasca toate cluburile sa bea mai mult decat tine) si invers
Cand nu poate vedea mai departe de abureli si vrajeli atunci nu suport. nicio fata nu suport care vad ca nu are caracter si cade la prima vrajeala si abureala
Ceva ce umple paharul,
Depinde de persoana...
Eu le urasc pe cele materialiste, si pitipoancele
Gen:"AUU draga ce tragedie, mi s a rupt o unghie..."
Lipsa de comunicare, lipsa de incredere, dezinteresul, sa nu fie fitoasa in general ci sa fie o fata simpla, si sa nu fie vreo bit*h care se da la altu` de fata cu mine ca deja o dam in nesimtire.