Din toate punctele de vedere e mai bine să-ţi faci o prietenă cu care dacă eşti împreună şi sunteţi fideli unul celuilalt, nu riscaţi să vă îmbolnăviţi de cine ştie ce boli plus alte inconvenienţe ce ar putea apărea datorită faptului că totul se desfăşoară înafara legii legat de aceste 'practicante '.
Practica cea mai veche meserie din lume, iar eu unul nu m-as preta la asa ceva.Prefer sa ma abtin, sa fiu curat.
Prefer denumirea de "femei usoare", sau mai nou "domnisoare de companie".
Da am apelat si voi mai apela!
Pentru baietii care nu au apelat:-Daca aveti sansa sa alegeti bine "categoria"(si ele sunt pe categorii. ca si noi toti) si aveti si bani, sigur nu plecati o buna vreme din "zona".
Dupa opinia mea acest gen de femei duc lipsa de o educatie adecvata si cu siguranta le lipseste respectul pentru sine. Daca nu as fi sigur ca e in zadar as incuraja o tentativa de reabilitare dar cred ca sansele de reusita sun aproape nule. Nu am apelat niciodata la genul acesta de servicii si nici nu as face-o vreodata, m-as priva de un sentiment mult prea intim si profund ca acela de a face dragoste cu persoana pe care o iubesc. Un contact sexual cu o prostituata in vizunea mea seamana cu o masturbare ajutata de un vagin.
unaboona întreabă: