Nu imi pasa, cu mine totul se rezuma la un stil de viata cu conditiile stabilite din prima zi, se poate semna un contract daca e nevoie. La mine regula e simpla 50 - 50% cheltuieli (nu eu sau dansa plateste in plus) sa aiba un venit bun cum il am eu, ne tavalim pe masura si cand nu vrea bagajul & vira afara cu ea.
Nici una nici alta, daca e sa stau cu o fata si gandim rational amandoi o sa gasim mereu solutia cea mai buna, nu-mi doresc o fata cu care sa ma cert, sa nu ma inteleg sau eu sa fiu un fel de dictator si sa o controlez mereu, o relatie matura, rationala cu o pers rationale nu persoane care au probleme de ordin medical mintal
Ma atrag cele care sunt mai ale dracu si care se tin contra, sa fie atat tensiune uneori cat si intelegere.
Ceva de mijloc sincer.Nici prea incapatanate, nici prea submisive.Sa facem si ca ea dar si ca mine uneori.
Daa... ca fetele ce isi domina relatia au atata personalitate precum au baietii care-si etaleaza motoarele si *** cat o au de mare. Iar la cele supuse exista problema ca-i prea usor si devine banala relatia.
Intelegere si respect fata de partener, asta conteaza intr-o relatie. Dominant sau supus nu vreau, vreau moderatie din punctul asta de vedere.
Gaviota întreabă: