Supadeceapa da niste raspunsuri bune, si mai era una natalya ceva, desi nu cred spune ceva corect totusi imi place sa privesc cum se cearta cu oricine apuca
Ce intrebare cica de cine esti atras in mod sexual din moment ce totul este anonimat, foarte logic
Nu ma trebuie sa te/o-atraga personalitatea, dupã aia vezi ca nu existã atractie fizica. E ca in emisiunile alea tâmpite de vorbesc farã sa se vada.
Poate sa-ti starneasca curiozitatea, nu sa te atraga pentru ca nu stii cum arata majoritatea de aici si nu poti sa-ti faci o parere obiectiva, nu-mi fac iluzii cum ca m-ar atrage un nume sau un monitor.
Sunt destule care mi-au atras atentia dar nu neaparat la modul ala pe care il percepi tu.
Am afirmat ca da poti remarca dar nu sexual si din punct de vedere al personalitati,inteligenta,simtul umorului, dar cat de adevarat este ceea ce aratam aici vs ceea ce suntem cu adv,uite un exemplu am vb cu un user pe chat pe bune a fost total altceva, si era vorba de un chat ce naiba dar real, hai sa nu ne grabim, omul este o fiinta imprevizibila, emotionala, nici noi nu stim de ce suntem in stare, apreciez cateva persoane desigur
Bine ca nu ai intrebat care emana feromoni... Fml, nu sunt aici pentru agatamente. Daca e vorba de cineva care sa mi se para interesant, virginele cu intrebari stupide despre membrana sufletului mi se par adorabile.
De ce ești homofob? De ce nu m-ar fi putut atrage un user de sex masculin? Îmi place de glezne-goale-ăla, care zicea că susține feminismul, nu mai știu cum îl chema.
Pe baza unor raspunsuri formulate foarte bine, pregatite frumos si aranjate ca si campania electorala a psd-ului, nu imi pot da seama exact ce fel de persoana este pe partea opusa. Prin urmare evit pe cat posibil sa imi dau cu parerea despre un anumit user, fiind total inutil si pierdere de timp.
Stiam ca-s magnific, dar chiar sa schimb orientari sexuale nu credeam.
Vezi, e rau sa nu-ti cunosti potentialul.
Hai, vii la mine?
https://imgur.com/a/pUDR9iZ
De care-ți place?
Nu ma pregatisem de BDSM, dar cum sa te refuz?
Fraților, am câțiva, dar toți sunt adulți și eu doar un amărât de c8il;(;(
Caste imi e atat de draga.
Uneori stau si ma gandesc ca la ce intrebari are, as lua-o de sotie doar sa pot sa o bat.
anonim_4396 întreabă: