anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru ca am foarte multa treaba de facut la serviciu, incerc sa-mi tin mintea ocupata cu orice altceva, in speranta ca problemele se vor rezolva de la sine.

In timp ce ma gandeam din rasputeri la nimic, am avut o idee bizara. Stiu ca multa lume sufera de sarbatori si simte nevoia de a discuta cu cineva. Coplesit de spiritul de sacrificiu, pe care nu stiu cine la pierdut si a ajuns la mine, m-am hotarat sa ma ofer voluntar. Esti nervos(nervoasa) si vrei sa flodezi pe cineva, eu sunt cel pe care il cauti. Simti nevoia sa injuri pe cineva si nu poti, nici o problema, ma poti injura pe mine. Te plictisesti si nu ai cu cine sa vorbesti despre nimic, eu sunt aici, pentru tine. Ai probleme pe care nu le poti impartasi necunoscutilor? Ce poate fi mai potrivit decat un strain caruia nu ii pasa, dar se poate preface, sunt omul tau. Esti coplesit(a) de fericirea celorlalti si nu intelegi de ce toate ti se intampla numai tie? Eu iti pot explica (cu toate ca ma indoiesc ca te va ajuta dar incercarea moarte n-are). In mare, daca nu ai ce sa faci, cauta-ma si vorbim.

Nu stiu cat de mult pot sta logat pe acest ID din moment ce trebuie sa onorez si invitatii la betii, femei usoare si sindrofii. Daca imi trimiti un mesaj iar eu nu sunt logat, te voi contacta cand revin, daca inca mai simti nevoia de a discuta, o putem face atunci.

Am ales yahoo, pentru ca romanilor le place acest serviciu, desi nu inteleg de ce. Id-ul este "decescriuasta@yahoo.ro" si este valabil doar in perioada sarbatorilor. Pentru celelalte perioade ale anului va trebui sa gasiti alti dubiosi cu care sa conversati.

Nu ma cautati daca v-ati frecat de partener, i-ati oferit sex oral sau ati facut sex anal si acum nu stiti sigur daca sunteti insarcinate sau nu. Pentru ca nu sunteti!

Sarbatori fericite si fiti cuminti (adica nu furati daca exista posibilitatea de a fi prinsi)!

7 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Buna idee, dar tare cred ca o sa primesti mai mult ofuri, din acelea, pe care nu vrei sa le citesti!
Sarbatori fericite si tie(daca poti avea asa ceva)!

| Mihaela1964 a răspuns:

Rar problemele se rezolva de la sine, tu nu poti fi ajutat?

| anonim_4396 explică (pentru Mihaela1964):

Ideea nu era sa rezolv problemele, eu am oferit doar o optiune pentru cei care simt nevoia sa vorbeasca cu cineva si nu au cu cine.

Si nu, eu nu pot fi ajutat!

| Mihaela1964 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am inteles ideea ta; era vorba despre probleme tale care speri sa se rezolve cumva singure.

| anonim_4396 explică (pentru Mihaela1964):

Imi cer scuze, nu am fost atent.

Problemele le-am rezolvat pana la urma. Mai mult sau mai putin silit.

| Rakanishuu a răspuns:

Se vede ca ideea asta ti-a venit din greseala.

| TypeInterestingNicknameHere a răspuns:

Eu am multe probleme...la matematică, bat-o vina pentru că la vară dau bacul! Nu cred totuși că vrei să mă ajuți cu asta.