anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru ce ai da timpul înapoi?

9 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

.pentru prima zi de scoala
As vrea sa reglez niste conturi

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! poate suna ca o prostie, dar daca as putea sa dau timpul inapoi nu mi-as dori nimic decat sa ii am alaturi pe cei dragi care din pacate au murit.sad e vorba de sora si tatal meu.straight facestraight facecat a fost in viata sora, nu am stiut sa ii acord locul cuvenit, eram un copil alintat si fara minte...acum e tarziu pentru regrete
dar cum nu se poate, ramanem la stadiu de visarte.
o zi buna!

| Ana94 a răspuns:

Pentru a mai trăi fie şi pentru o clipă momente care atunci mă făceau fericită şi, eventual, să repar acolo unde am greşit şi să fac ceea ce gândesc eu acum că ar fi trebuit făcut atunci.

| morningstar a răspuns:

Pentru a repara acolo unde puteam sa procedez mai bine, pentru a trai din nou momentele frumoase, pentru a-i avea din nou pe cei dragi langa mine, pentru a lua decizii mai intelepte. Dar stiu ca trebuie sa privim spre timpul care vine, spre viitor; si sa il traim in asa fel incat sa nu mai fie nevoie sa ne dorim sa dam timpul inapoi.

| EvolutionDeejay a răspuns:

Buna.
uite una pentru tine
Pentru ce ar trebui dat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu l-as da inapoi. Mie-mi place tot ce-am facut si abia astept sa vad ce mai vine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru nimic in lume nu as face asta.Istoria s-ar repeta si nu ar ajuta la nimic.Nu ne putem schimba soarta.Numai bine.

| OctoberandApril a răspuns:

Pentru nimic in lume
amintirile si unele persoane sunt importante tocmai pentru unicitatea clipelor oferite. daca am da timpul inapoi s-ar pierde esenta acestora

| Prapacea a răspuns:

Pentru timp