| BUBULINA a întrebat:

Pentru ce traim?

Răspuns Câştigător
| Gregory a răspuns:

Buna! Raspunsul la intrebarea aceasta este: pentru a il preamari, preacinsti si preaslavi pe Dumnezeu cel în trei ipostasuri: Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul şi Dumnezeu Sfântul Duh, Domnul de Viaţă Făcătorul - Sfânta Treime!

12 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Pentru a invata sufletul cate mai multe cica... happy
Eu traiesc pentru pasiunile mele si pentru o familie. Dar tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori ma intreb si eu, noroc, ca exista optimismul, fara el, am muri de cand ne nastem, hai sa nu fim totusi macabri, traim ca sa ne bucuram de viata, de copii, de partenerul nostru de clipele de fericire, de micile bucurii.

| Silvia a răspuns:

Pentru un strop de fericire...

| Artemiss a răspuns:

Grea intrebare...
Poate pentru a suferi, a iubi... a invata din propriile greseli...
Dar degeaba traim daca nu lasam ceva in urma... oricum eu cred uneori ca suntem doar asa, de umplutura... un fel de joc pentru cineva...

| M4RK a răspuns:

Ca sa ne petrecem viata la maximhee hee

| MM a răspuns:

Buna intrebare.
Eu traiesc pentru a-mi implini visurile.Si am multe.
E vorba aia : 'Mi-e frica sa-mi indeplinesc visul si pe urma sa nu mai am niciun motiv sa traiesc.' Paulo Coelho
Mereu trebuie sa gasesti ceva, sa te agati de un lucru, sa ai o motivatie ca sa mergi inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii traeisc pentru arta... altii pentru stiinta, pentru progres, altii pur si simplu fac umbra degeba pamintuluiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru altii.

| naya a răspuns:

Pentru copiii ce ii avem sau urmeaza sa ii avem.

| Cryssy a răspuns:

Eu traiesc pentru a iubi si a fi iubita. Traiesc pentru a fi fericita. Pentru a avea o familie.

| RaLuCk a răspuns:

Eu una traies ca sa imi iubesc familia si ca sa ajung ceva respectabil ca sa las ceva in urma urmasilor mei!

| Razvan a răspuns:

Pentru a face cat mai multe lucruri bune si rele.Primele pentru a ne lauda cu ele si ultimele pentru a le regreta

Întrebări similare